udbetaling


0,-


348,- pr. md.*

Få lynhurtigt internet på farten og en iPad Air 10
der yder bedre end
mange bærbare computere

Udbetaling 0,- / Pr. md. 348,-

Med det mobile Huawei E5577 Wi-Fi Hotspot kan I frit arbejde hvor end I vil hen over sommeren. Den lynhurtige og kraftige internetforbindelse sørger for, at jeres virksomhed trygt kan tage routeren med i sommerhuset, ud i haven eller hvor I har lyst til at arbejde – uden at skulle gå på kompromis med jeres effektivitetsniveau eller komfort. Og fik vi sagt at den er lille, smart og batteridrevet?

Kampagnetilbud

  • Huawei E5577
  • iPad Air 10.9 64GB
  • 3PRO 5G Data 200 GB 
  • 3LikeHome - så du kan bruge data i hele 72 andre lande, uden det koster ekstra (maks. 25 GB/md.).

Kampagnepris: 348 kr./md. 

0 kr. i udbetaling*

Hør mere om tilbuddet

* v/oprettelse af 3PRO 5G Data 200 GB i 36 mdr.

Huawei E5577 er udstyret med et batteri, der holder i 12 timer og den kan let oplades i computeren med det medfølgende USB-kabel. Routeren har desuden 4G netværk og giver mulighed for forbindelse til op til 10 brugere eller trådløse enheder. Udover at have en høj oppetid giver routeren jer en maksimal downloadhastighed, samt upload hastighed, der sikrer jeres virksomhed en effektiv arbejdsplads – hvor som helst. Med den forbedrede interne antenne, hjælper routeren jer med at udnytte netværket bedst muligt.

Udnyt sommeren og tag arbejdet med rundt i Danmark! 

Med en større og kraftigere router fra 3Business følger 1TB data (1024 GB), der giver jeres medarbejdere øget fleksibilitet og effektivitet til at arbejde hvor end I har lyst til.

Tag routeren med ud i haven, i sommerhuset eller med på farten - I skal aldrig bekymre jer om komforten eller at løbe tør for data. 

Læs mere

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet mere mening at være online på farten!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik