Boost hjemmekontoret
med Teams Connect og
lynhurtigt internet

Nu lancerer 3Business Teams Connect, der giver dig mulighed for at anvende udringningsfunktionen i Microsoft Teams. Med Teams Connect kan du ringe til alle dine kontakter gennem Microsoft Teams, uanset om de har Microsoft Teams eller ej. 3Business tilbyder dig lynhurtigt internet, hvilke giver jer fuld fleksibilitet til at arbejde i et højt tempo – hvad enten I arbejder derhjemme eller på kontoret. Du kan også ringe til og fra 66 lande med 3LikeHome Pro, uden det koster ekstra. Hver medarbejder har ét samlet abonnement og én regning, hvilket gør jeres løsning helt enkel. Vi sikrer en nem implementering, så alle er hurtigt i gang - lige meget hvor I arbejder.

 

Ring fra Danmark til 66 lande og landene imellem


Når du opgraderer til Teams Connect hos 3Business kan I trygt ringe fra Microsoft Teams til og fra 66 lande verden over, uden det koster ekstra.


FÅ MAKSIMAL DATA TIL PRISEN MED INTERNET FRA 3BUSINESS

Med internet fra 3Business følger 1 TB data (1024 GB) og en lidt større type router, der giver jer ekstra båndbredde og dermed ekstra høj hastighed. På den måde kan I være mange på ad gangen uden nogensinde at løbe tør for data.

 

Læs mere

VIL DU KONTAKTES MED ET GODT TILBUD?

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg