udbetaling


0,-


227,- pr. md.*

iPhone 11

Alt hvad i behøver
for at kunne arbejde hjemmefra
eller på kontoret

*Ved køb af 3Deling %G Tale 5 GB (aftaleperiode: 36 mdr.)
Udbetaling 0 kr. / Pr. md. 227 kr.

iPhone 11 har en lang række fordele for dig og din virksomhed. Den nye kamerateknologi, det moderne design og et batteri, der holder hele dagen, er bare nogle af de egenskaber I ville kunne nyde godt af med Apple’s nyeste mobil på markedet. Jeres virksomhed får en yderst holdbar mobil, som I roligt kan bruge hvor end I vil - om det er på byggepladsen, på hjemmekontoret, på en cafe eller på farten. iPhone 11 er lige nøjagtigt alt det, I har brug for.

Det får du 

  • iPhone 11 64GB
  • (eSIM/DUAL-SIM)
  • 3Deling 5G Tale 5 GB inkl. fri tale, sms og mms.
  • 3LikeHome Pro – så du kan ringe og sende beskeder til, fra og imellem 72 3LikeHome Pro-lande og bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement (maks. 25 GB/md.) nu maks. 1000 GB/md. pr. abonnement.

Kampagnepris lige nu: 227 kr. pr./md.

Lige nu 0 kr. i udbetaling*

Hør mere om tilbuddet

*v/oprettelse af 3Deling 5G Tale 5 GB-abonnement i 36 mdr.

Lige nu tilbyder 3Business jer en skarp pris på iPhone 11 med 3LikeHome Pro. I får fri tale og data i 72 lande, hvor I trygt kan ringe og sende sms/mms til alle 72 lande og nyd fordelene af at kunne arbejde.

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik