udbetaling


0,-


143,- pr. md.*

Airpods 2nd Gen

Effektiviser jeres hverdag

*Ved køb af 3Deling Pro (aftaleperiode: 36 mdr.)
Udbetaling 0,- / Pr. md. 143,-

De trådløse Airpods 2nd gen er nemme at håndtere, og garanterer jer en god oplevelse hver gang I har dem i ørene. De er hurtige at opsætte og indstille, og uanset om I bruger dem med jeres iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac, får I en hurtig og stabil trådløs forbindelse. Så om I er på farten, arbejder hjemmefra eller på en cafe, får I en høj lydkvalitet hver gang.

Det får du

  • Apple Airpods 2nd Gen
  • Lyd i topklasse, bluetooth og lækkert design
  • 3Deling Pro 5 GB-abonnement
  • 3LikeHome Pro – så du kan ringe og sende beskeder til, fra og imellem 72 3LikeHome Pro-lande og bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement (maks. 25 GB/md.)

Kampagnepris: Kun 143 kr. pr./md. 

Lige nu 0 kr. i udbetaling*

Hør mere om tilbuddet

* v/oprettelse af 3Deling Pro 5 GB i 36 mdr.

Lige nu tilbyder 3Business jer en skarp pris på Apple Airpods 2nd Gen med 3Deling Pro. I får fri tale og data i 72 lande, hvor I trygt kan ringe og sende sms/mms til alle 72 lande og nyd fordelene af at kunne arbejde.

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet så meget mening at være online på farten!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg