udbetaling


0,-


120,- pr. md.*

HUAWEI

MEDIAPAD T3 10 16GB

Udbetaling 0,- / Pr. md. 120,-

Med Huawei MediaPad får I en tablet, der ikke bare imponerer med sit elegante design og enestående skærm, men som giver jer et værktøj, I kan bruge på farten, på hjemme kontoret eller i jeres butik. Den lange batteritid sørger for, I kan være effektive hele dagen.

Det får du

  • Huawei MediaTab T3 10 16GB
  • 3ENKELT Bredbånd 10 GB
  • 3LikeHome - så du kan bruge data i hele 72 andre lande, uden det koster ekstra (maks. 25 GB/md.).
  • Mulighed for tilkøb af 3Forsikring.

Lige nu: 120,00 kr./md.*

0 kr. i udbetaling

Kontakt mig med tilbud

*v/oprettelse af 3ENKELT 10 GB abonnement i 36 mdr. 

I får en pålidelig og stærk tablet, som er brugervenlig og intuitiv fra første øjeblik I åbner den. Huawei går ikke på kompromis med kvaliteten og har med denne tablet skabt en funktionel mediapad I hurtigt og simpelt kan sætte op med Teams Connect, således I altid har forbindelse til kunder og kollegaer. Læs mere om Teams Connect lige her.

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet så meget mening at være online på farten!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg