udbetaling


0,-


169,- pr. md.*

Sommertilbud

iPhone SE
2nd gen 64GB

*Ved køb af 3Business DK Fri Tale 40 GB (aftaleperiode: 36 mdr.)
Udbetaling 0,- / Pr. md. 169,-

iPhone SE gør et stærkt comeback i en ny forbedret version med Apple’s kraftige A13 Bionic chip.  Jeres virksomhed får utroligt meget ud af denne smartphone, der har masser af power, fede features og stor batteri-kapacitet.

Der er god grund til at iPhone SE er blevet så populær. Den emmer af kvalitet og stilsikkerhed, og den kompakte størrelse gør denne mobil til den perfekte arbejdstelefon. iPhone SE er den billigste mobiltelefon Apple har lanceret i 2020, uden der bliver gået på kompromis med indmad eller design. Dette gør den til en attraktiv mobil at have i virksomheden, om I arbejder på en byggeplads, skiftende lokationer eller derhjemme. 

Det får du 

  • iPhone SE 64GB
  • (eSIM/DUAL-SIM)
  • 3Business DK Fri Tale 40 GB inkl. fri tale, sms og mms.
  • Abonnement til brug i Danmark - Til medarbejderen som ikke har behov for mere end et abonnement fyldt med data og tale. Abonnementet gælder i hele Danmark.

Kampagnepris lige nu: 169 kr. pr./md.

Lige nu 0 kr. i udbetaling*

Hør mere om tilbuddet

*v/oprettelse af 3Business DK Fri Tale 40 GB-abonnement i 36 mdr.

**DK abonnement er et erhvervsabonnement som kan bruges udelukkende i Danmark og ikke i udlandet. Tilbyd dine medarbejdere den lynhurtige og stærke iPhone SE til en skarp pris, som giver dine medarbejdere den fulde frihed til at arbejde på farten, i toget eller i sommerhuset.

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg