TAG KONTORET
MED HJEM

EN FLEKSIBEL
OG SKALERBAR LØSNING

Virksomheder der omfavner omstillingsparathed og tillader deres medarbejdere at arbejde hvor de vil og hvornår, vil ganske enkelt opnå en større work-life balance og effektivitet på arbejdet. Og virksomheder vil være stærkere stillet ikke kun i dag – men også i fremtiden.    

Opnå en stærk og effektiv arbejdsplads med 3Business hjemmekontor, der kan tages med over alt. Vi sørger for at dine medarbejdere får den samme brugeroplevelse og samarbejdsmuligheder hjemmefra, som de kender den fra kontoret. Hjemmearbejdspladsen fra 3Business opfylder alle krav for en sikker og stabil hverdag, med lynhurtigt bredbånd, en kommunikationsplatform ved Microsoft Teams eller 3Kontakt, som samlet giver et minimum af driftsforstyrrelse og et effektivt arbejdsflow. Vi sørger også for jeres virksomhedsdata er i sikkerhed.Dataforbindelse og Router

Med vores lynhurtige internet kan du arbejde i samme tempo, som hvis du sad på kontoret. Vores plug and play-løsning gør samtidig, at du slipper for en kablet forbindelse og teknikker besøg.

Du skal ikke bekymre dig om hverken priser og praktikken, for vi garanterer fuld implementering med det samme – lige meget hvor, du og dine kollegaer arbejder.  Fra 184,- pr. md

Kun 184 kr. pr./md.

NYHED: Teams Connect

Med Teams Connect hos 3Business kan du ringe til alle gennem Teams – uanset om modtageren har Teams eller ej.

Og hos 3Business er du garanteret implementering og support, så din virksomhed får det optimale ud af løsningen.

 

Læs mere

Softphone og omstilling

Er det ikke Teams som gælder for virksomheden - så kan vi tilbyde andre samarbejdsløsninger igennem vores egen 3Kontakt platform.

3Kontakt gør det let for dig at håndtere alle opkald - også når du er optaget eller i møde.

Læs mereVi har øget vores

produktivitet

Jonas Pasgaard

Læs hele casen

Ønsker I at optimere jeres kunderejse og kundetilfredshed tilbyder 3Business en brugervenlig omstillingspakke, der baner vejen for en lettere hverdag for jeres kunder men også jeres kolleger. Vores omstilling imødekommer den moderne virksomheds krav om at levere en god kundeoplevelse fra første opkald. Dine kunder kommer aldrig til at ringe forgæves med 3Kontakt, der kan skræddersys lige efter jeres behov.  

Det kalder vi for et fleksibelt koncept, der kan benyttes af alle.  
”Work has no place og dette er vores motto når det kommer til at fremtidssikre jeres virksomhed.

Vil du kontaktes med et godt tilbud? 

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Hos 3Business arbejder vi hver dag på at finde den bedste løsning og service for dig og din virksomhed.

Derfor kan I få en professionel rådgivning af vores kompetente business team, der står klar til at vejlede og hjælpe jer. Vi tilpasser jeres behov og står klar til at hjælpe alle hverdage.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg