udbetaling


0,-


316,- pr. md.*

Galaxy Note 20 256GB 5G

Masser af kraft til en effektiv hverdag

*Ved køb af 3Deling Pro 5 GB (aftaleperiode: 36 mdr.)
Udbetaling 0,- / Pr. md. 316,-

ER SMARTPHONEN DEN "NYE" COMPUTER?

Samsung Galaxy Note 20 5G er den perfekte smartphone til jer der er kreative og gerne vil være effektive på samme tid. Med en Galaxy Note har I et stærkt værktøj ved hånden, som let kan samarbejde og synkronisere med computeren. Den store processorkraft og hukommelse bag telefonen sikrer et arbejdsredskab, som kan tages med over alt.

Og med den multifunktionelle S Pen kan I for alvor slippe kreativiteten løs. S Pen er ét af Samsung’s kendetegn og her skaber de en autentisk oplevelse hver gang I betjener eller noterer på smartphonen. Alt bliver automatisk sendt til Microsoft Word eller OneNote, så arbejdet aldrig går tabt.

Det får du

  • Samsung Galaxy Note 20 256 GB
  • 3Deling Pro 5 GB inkl. fri tale, sms og mms.
  • 3LikeHome Pro – så du kan ringe og sende beskeder til, fra og imellem 72 3LikeHome Pro-lande og bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement (maks. 25 GB/md.).

Lige nu fra: 316 kr. pr./md i 36 mdr.

0 kr. i udbetaling

Kontakt mig med tilbud

 

* v/oprettelse af 3Deling Pro 5 GB i 36 mdr.

Samsung udvisker grænsen mellem computer og mobil med deres kraftfulde Galaxy Note, som er brugervenlig og nem at betjene. Det bliver jeres fortrukne værktøj i 2021 og smartphonen er endda 5G-klar, således I kan opleve endnu højere hastigheder og få en mere effektiv hverdag.

I kan nemt sætte jeres nye smartphone op med Teams Connect, således I altid har forbindelse til kunder og kollegaer. Læs mere om Teams Connect lige her

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


I dagens digitale verden spiller kommunikation en altgørende rolle. Møder, konferencer og kurser bliver afholdt online, og en stigende efterspørgsel af supporterende teknologi og software, såvel som hardware, er eksploderet. Derfor må man forvente, at en del af kommunikationen på tværs af landegrænser i fremtiden vil foregå online.

Vi klæder jer teknisk og digitalt på til at adoptere den nye hverdag og de mange fordele det bringer med sig.

Vi er lige her!
I skal blot indtaste jeres oplysninger i kontaktformularen her, og så kontakter vi jer indenfor 1 time på hverdage mellem 8-16.

Nysgerrig på, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik