udbetaling


0,-


230,- pr. md.*

Airpods Max

De helt nye over-ear headphones fra Apple

*Ved køb af 3Deling Pro 5 GB (aftaleperiode: 36 mdr.)
Udbetaling 0,- / Pr. md. 230,-

ENDNU ET LÆKKERT PRODUKT FRA APPLE

Apple er gået nye veje! De præsenterer over-ear-hovedtelefoner, som er skabt med en perfekt akustisk pasform og med fantastisk lyd der omslutter dig fra første øjeblik. AirPods Max har den samme trådløse, brugervenlige magi som man er vant til fra Apples produkter. Det hele spiller fra første opsætning.

Det får du

  • Apple Airpods Max
  • Fantastisk lyd der omslutter dig fra første øjeblik
  • 3Deling Pro 5 GB-abonnement
  • 3LikeHome Pro – så du kan ringe og sende beskeder til, fra og imellem 72 3LikeHome Pro-lande og bruge den data, der er inkluderet i dit abonnement (maks. 25 GB/md.)

Kampagnepris: Kun 230 kr. pr./md. 

Lige nu 0 kr. i udbetaling*

Hør mere om tilbuddet

 

* v/oprettelse af 3Deling Pro 5 GB i 36 mdr.

AirPods Max

Med AirPods max får I en himmelsk lydoplevelse, der kombinerer hi-fi-lyd med brancheførende aktiv støjreduktion for at levere en helt uovertruffen lydkvalitet. Apple bruger intelligent lyd og en nyudviklet H1-chip i hver ørekop til at skabe en banebrydende lyd til medarbejderen, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Med den ultralave forvrængning på tværs af hele det hørbare frekvensområde, får I en helt ny klarhed, dybde og nøjagtige mellemtoner til jeres yndlingssange, podcasts og møder med kollegaer og samarbejdspartnere.

SKAL VI RINGE TIL DIG?

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.Kommunikation spiller en altgørende rolle i vores digitale verden, uanset om du arbejder som frisør, som håndværker, på et kontor eller noget helt fjerde.

3Business klæder jer godt på hurtigt og enkelt at komme i kontakt med jeres kunder og kollegaer.  Vi står klar med den nyeste teknologi og løsninger, som effektiviserer jeres hverdag, uanset hvor I befinder jer. Vi optimerer jeres arbejdsflow og giver jer en øget fleksibilitet.

Er I interesseret i at høre mere? Vi står klar til at rådgive og vejlede dig!

Det har aldrig givet mere mening at være online på farten!

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg