Tilgodehavende

Hvis du en måned har et tilgodehavende, fx fordi du er kommet til at betale for meget, vil beløbet automatisk blive overført til næste måneds regning. Du kan også få beløbet udbetalt – dog min. 25 kr.

Ønsker du tilgodehavendet udbetalt skal du udfylde formularen her.

Stadig brug for hjælp?

Så er du velkommen til at ringe til os. Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.