Før du kan bruge 4G funktionaliteterne (tilkoble Apple Watch), skal Apple Watch pardannes med iPhone. Herefter skal man følge nedenstående guide.

Bemærk, aktiveringskoden findes på den seneste kontrakt der er lavet.

Business administrator laver tilkoblingen med den verificeret mail via Watch appen efter pardannelse

1. Vælg Indstil mobildata
  2. Log ind med den verificerede mail samt adgangskode og klik login
  3. Vælg Aktiver tilvalg
  4. Tilkoblingen er nu færdig

Medarbejder laver tilkoblingen ved brug af aktiveringskoden efter pardannelsen

1. Vælg Indstil mobildata
  2. Vælg Andre login muligheder
  3. Vælg Aktiveringskode
  4. Indtast aktiveringskode fra kontrakten og klik login
  5. Vælg Aktiver tilvalg og tilkoblingen er færdig