For at kunne bruge 4G funktionerne i et Apple Watch kræver det, at man parrer iPhone og Apple Watch.

Hvis det er første gang du opsætter dit Apple Watch, skal du bruge denne vejledning for at benytte 4G:

1. Gå ind i din Watch-app og vælg Indstil Mobildata.
  2. Log ind på Mit 3 som admin. Har du ikke et admin login, kan du henvende dig til Business Administratioren i virksomheden og bede dem oplyse dig aktiveringskoden. Aktiveringskoden fremgår af den senest udskrevet kontrakt.
  3. Accepter vilkårene og vælg Aktiver tilvalg.

Har du allerede opsat dit Apple Watch, kan du senere koble det på 4G på denne måde:

1. Gå ind i din Watch-app og vælg Mobilnetværk.
  2. Her skal du vælge Indstil Mobildata.
  3. Log ind på Mit 3 som admin. Har du ikke et admin login, kan du henvende dig til Business Administratioren i virksomheden og bede dem oplyse dig aktiveringskoden. Aktiveringskoden fremgår af den senest udskrevet kontrakt.
  4. Accepter vilkårene og vælg Aktiver tilvalg.

Bemærk! For at kunne bruge 4G i dit Apple Watch kræver det, at dit ur understøtter 4G, samt at du har et abonnement hos 3.