Superbruger og hvordan man bliver det

Hvad er 3Kontakt superbruger?
En 3Kontakt superbruger har adgang til at trække rapporter i 3Kontakt og åbne et live-opdateret wallboard for agenter og køer.

Hvordan bliver jeg superbruger?
Din virksomheds administrator kan gøre en bruger til administrator ved at tilknytte brugeren til gruppen ’Superbrugergruppe’. Dette gøres ved at åbne den enkelte bruger i administratorklienten, og sætte flueben ud for ’Superbrugergruppe’.