Tilgængelighed og kontakter

Hvad sker der når jeg ændrer min tilgængelighed?

Når du ændrer din tilgængelighed i 3Kontakt, vil opkald til dig blive stillet videre til en stemme, der læser din status op - dernæst din voicemail. Mens du ikke er tilgængelig kan de kolleger, der ringer op, se dette, og du vil ikke modtage opkald fra ACD svargrupper.

Hvorfor har jeg ikke nogen personer i min telefonbog?

Du skal selv vælge de personer, du vil have vist i telefonbogen. Dette kan du gøre ved at ’søge’ efter dem i søgefeltet, og markere dem som ’favorit’. Når du har fundet en kontakt du altid gerne vil se i telefonbogen, skal du trykke på stjernesymbolet, og markere dem som ’favorit’ (det sorte stjerne ikon).