Sådan installeres 3Kontakt softphone

Hvordan installerer jeg ’3Kontakt softphone’?

• Du installerer 3Kontakt softphone ved at åbne '3Kontakt.dk' i din browser. Her trykker du på 'Anmod om adgangskode'.
  • Herefter skal du indtaste dit mobilnummer i ’Anmod om adgangskode’og du modtager en mail og sms med en ny adgangskode.
  • Når du er logget ind, skal du sikre dig, at ’Brugervisning’ er valgt øverst i højre hjørne. Herefter skal du klikke på ’Applikationer’ og ’Download 3Kontakt for Desktop’.
  • Følg vejledningerne og du vil automatisk blive logget ind.