Omstilling af opkald via softphone

Du kan omstille dine opkald på to måder via 3Kontakt softphone. Disse to måder er beskrevet nedenfor:

Præsenteret – du taler med personen, du vil stille om til før du stiller om

1. Besvar opkadet.
  2. Ring derefter til den person du vil stille om til.
  3. Når du er klar til at foretage omstillingen, skal du klikke på den lille pil Aktiver viderestilling, på den person som du vil viderestille til.
  4. Dernæst klikker du på ’Viderestil hertil’.
  5. De to opkald bliver nu koblet sammen.

Upræsenteret – du stiller opkaldet om, uden først at tale med personen, du stiller om til

1. Besvar opkaldet
  2. Klik på den lille pil ’Aktiver viderestilling’
  3. Herefter går du ind i telefonbogen, og finder den kontakt, du vil stille om til.
  4. På denne kontakt trykker du på pilen ’Viderestil hertil’.