MSI-filer til 3Kontakt

3Kontakt Softphone downloades normalt i *.exe format i webklienten af brugeren selv.

Har I brug for at rulle 3Kontakt softphone ud fra centralt hold, kan I downloade nedenstående Windows Installer-pakke og distribuere den til jeres brugere.

32bit version

64bit version

Har I brug for hjælp til opsætning, kan I ringe direkte til:

3Kontakt
+45 7031 0031
3kontakt@3.dk

Åbningstider:

Mandag - fredag
08.30 – 16.30

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg