Omstilling af opkald

Som receptionist i Attendant view, kan du nemt og hurtig omstille et opkald, ved blot at trække opkaldet fra opkaldsboxen, og over til den kontakt, som du vil stille om til. Derudover har du to andre overordnede metoder, at omstille opkald på:

Præsenteret – du taler med personen, du vil stille om til før du stiller om

1. Først besvarer du opkaldet, og ringer til den person, du vil stille om til.
  2. Klik på den lille pil ’Aktiver viderestilling’ - dernæst ’Viderestil hertil’
  3. De 2 opkald bliver nu koblet sammen.

Upræsenteret – du stiller opkaldet om uden først at tale med personen, du stiller om til

1. Besvar opkaldet og klik på den lille pil ’Aktiver viderestilling’
  2. Herefter går du ind i telefonbogen, og finder den kontakt, du vil stille om til.
  3. På denne kontakt trykker du på pilen ’Viderestil hertil’.