Besvar opkald til hovednummeret

Hvordan besvarer vi opkald til hovednummeret?

Hvis du følger 3’s opsætningsguide, vil du få vist, hvordan du klargør 3Kontakt til, at håndtere opkald til jeres hovednummer. Det vigtigste du skal gøre er, at konfigurere den svargruppe du vil bruge som hovednummer og derefter tilføje brugere til den brugergruppe, som svargruppen er konfigureret til at distribuere opkald til
.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg