Adgang til 3Kontakt app og Softphone

Hvordan får vores brugere adgang til 3Kontakt app?

Brugerne kan altid på eget initiativ downloade 3Kontakt app'en og følge vejledningen. Du kan også invitere brugerne til at downloade 3Kontakt app'en i administrator modulet under ’Enheder’ ’Smartphone-klienter’. Kryds brugerne af og send dem en invitation, hvorefter de vil modtage en sms med yderligere instruktioner.

Hvordan får vores brugere adgang til 3Kontakt softphone?

Alle 3Kontakt brugere har adgang til softphone. Log ind i 3Kontakt administratorportalen og find den bruger, som du vil invitere til 3Kontakt.

I oversigten over alle brugerne, skal du klikke på tandhjulet ud for den bruger du vil invitere. Vælg ’Send velkomstmeddelelse’ Vælg ’Softphone’ og ’OK’.

Herefter vil en email med instruktioner blive afsendt fra 3Kontakt. (kontroller evt. først at brugerens email er korrekt).