Adgang til 3Kontakt app og softphone

 

Hvordan får vores brugere adgang til 3Kontakt app?

Brugerne kan altid på eget initiativ downloade 3Kontakt app'en og følge vejledningen. Du kan også invitere brugerne til at downloade 3Kontakt app'en i administrator modulet under ’Enheder’ ’Smartphone-klienter’. Kryds brugerne af og send dem en invitation, hvorefter de vil modtage en sms med yderligere instruktioner.

 

Hvordan får vores brugere adgang til 3Kontakt softphone?

Alle 3Kontakt brugere har adgang til softphone. Log ind i 3Kontakt administratorportalen og find den bruger, som du vil invitere til 3Kontakt.


I oversigten over alle brugerne, skal du klikke på tandhjulet ud for den bruger du vil invitere. Vælg ’Send velkomstmeddelelse’ Vælg ’Softphone’ og ’OK’.Herefter vil en email med instruktioner blive afsendt fra 3Kontakt. (kontroller evt. først at brugerens email er korrekt).

 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg