3Kontakt administrator og hvordan du bliver det

Hvad er 3Kontakt administrator?

En 3Kontakt administrator er den person i virksomheden, som er ansvarlig for at konfigurere 3Kontakt. Administratorens brugerflade kan tilgås ved at åbne 3Kontakt-loginsiden her . Dit brugernavn er dit telefonnummer, og din adgangskode har du fået tilsendt. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du vælge ”Anmod om adgangskode” og en ny kode vil blive sendt til dig på sms.

Hvordan bliver jeg administrator?

En person i virksomheden blev tildelt rollen automatisk af 3 i forbindelse med oprettelsen. Denne person kan give andre brugere administratorrollen ved, at sætte kryds i rollen ’Administrator’, under den enkelte bruger i administratorklienten.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg