3Kontakt administrator og hvordan du bliver det

Hvad er 3Kontakt administrator?

En 3Kontakt administrator er den person i virksomheden, som er ansvarlig for at konfigurere 3Kontakt. Administratorens brugerflade kan tilgås ved at åbne https://3kontakt.dk i browseren. Dit brugernavn er dit telefonnummer, og din adgangskode har du fået tilsendt. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du vælge ”Anmod om adgangskode” og en ny kode vil blive sendt til dig på sms.

Hvordan bliver jeg administrator?

En person i virksomheden blev tildelt rollen automatisk af 3 i forbindelse med oprettelsen. Denne person kan give andre brugere administratorrollen ved, at sætte kryds i rollen ’Administrator’, under den enkelte bruger i administratorklienten.