Tilføj kontakter til din telefonbog

  • Hvorfor har jeg ikke nogen personer i min telefonbog?

    Du skal selv vælge de personer, som du vil have vist i telefonbogen. Dette kan du gøre ved at ’søge’ efter dem i søgefeltet, og markere dem som ’favoritter’:

  • Åbn den pågældende kontakt.

  • Tryk på den lille stjerne oppe i højre hjørne.

  • Bemærk, at du kun kan tilføje favoritter som eksisterer i 3Kontakt. For at tilføje eksterne kontakter til 3Kontakt, skal du åbne ’3Kontakt softphone’.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg