Manglende opkald

  • Hvorfor modtager jeg ikke opkald generelt, eller fra svargruppen?

  • Undersøg først om du er aktiv i gruppen. Dette gør du ved at swipe fra venstre mod højre og dernæst trykke på 'ACD-grupper'.
  • Tjek om du har sat dig selv som ’Tilgængelig’ i menuen ’Mig’ - her kan du klikke på menuen "aktivitet" og ændre din tilgængelighed.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder