Aflyt telefonsvarer fra udlandet

Er du 3Kontakt kunde og ønsker at aflytte din telefonsvarer fra udlandet, skal du benytte 3Kontakt app. Bemærk, opkald til telefonsvarer nummeret +4531133334 fra udlandet, ikke er muligt.

Se hvordan du aflytter din telefonsvarer gennem 3Kontakt app her:

1. Åbn App Store eller Play-butikken og søg efter '3Kontakt'
  2. Installer 3Kontakt
  3. Indtast dit mobilnummer med 45 foran (eksempel: 4570313313'9
  4. Du vil nu modtage en sms fra 3Kontakt med en aktiveringskode
  5. Indtast koden og 3Kontakt app vil blive aktiveret
  6. Du skal nu tage stilling til de efterfølgende dialogbokse
  7. Swipe fra venstre kant af skærmen mod højre for at åbne menuen i 3Kontakt appen
  8. Vælg 'Visual voicemail'
  9. Tryk på den besked du vil aflytte og den vil blive afspillet

OBS: Benyt eventuelt hovedtelefonerne/headset, da beskeden vil blive afspillet i telefonens højtaler.