Ændring af tilgængelighed

Hvad sker der, hvis jeg ændrer min tilgængelighed?

• Opkaldet til dig vil, f.eks., blive stillet videre.

• Dem der ringer, præsenteres for din status og voicemail automatisk.

• Når du ikke er tilgængelig kan dine kolleger se det, og du vil ikke modtage opkald fra ACD-svargrupper.

• Du ændrer i din status ved at swipe til venstre, klikke på 'Mig' og dernæst 'aktivitet'. Her trykker du på de tre prikker oppe i højre hjørne og vælger, f.eks, optaget som nedenstående.