Vores historie og

samfundsansvar

24-08-2020 - skrevet af Signe Øllgaard

Vores historie og samfundsansvar:  

I oktober 2003 lancerede 3 som det første danske teleselskab 3G-forbindelser. Det gav danskerne helt nye muligheder for at bruge deres mobiltelefon til meget mere end at tale og sende sms’er. Vi gik forrest for en ny generation og en ny verden af datadrevne muligheder.  

I dag definerer vi fortsat os selv som den innovative spiller på markedet, der repræsenterer et forfriskende alternativ til de etablerede spillere. Vi vil ikke bare tilbyde 3G- og 4G-forbindelser til flest mulige erhverv og virksomheder og binde samfundet tættere sammen. Vi vil også være dét teleselskab, hvor det er nemt og bekymringsfrit at være kunde, fordi tingene bare spiller. Vi skaber succes for vores kunder i en digital verden.  

Vi føler et ansvar for at fremme innovation og sikre konkurrence om at skabe gode kundeoplevelser. Hos os betragter vi således vores samfundsansvar som en integreret del af vores forretning. Vores tilgang til CSR tager udgangspunkt i vores forretning og er baseret på en ambition om at drive og udvikle 3 og 3Business på en måde, som skaber vækst og dermed har en række positive afledte effekter på det danske samfund, som vi alle er en del af. Vi omsætter morgendagens udfordringer til potentiale for noget godt.  

Velkommen til 3Business!  

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg