Intelligent forståelse

af adfærdsmønstre

Ring mig op

Styrk fremtidens beslutninger med Mobility Analytics

Mobility Anaytics leverer dybdegående indsigter, som giver helt nye muligheder for at forstå menneskers reelle bevægelsesmønstre; hvor skal de hen, hvor kommer de fra, og hvor de var henne i mellemtiden. Mobility Anaytics er et bredt værktøj, som gør det muligt at få indblik i såvel historisk som real-time data, og derfor er det optimalt at træffe rettidige beslutninger baseret på, hvordan

mennesker faktisk bevæger sig omkring - og ikke bare hvordan vi tror, eller de siger, at de gør. Med 3insights' avancerede og anonymiserede mobilitetsdata får I adgang til tendenser og mønstre, som tidligere har været svære at spore og forstå. Dermed kan I få en unik konkurrencefordel, og løfter jeres forretning ind i fremtiden.

Mobility Anaytics leverer dybdegående indsigter, som giver helt nye muligheder for at forstå menneskers reelle bevægelsesmønstre; hvor skal de hen, hvor kommer de fra, og hvor de var henne i mellemtiden. Mobility Anaytics er et bredt værktøj, som gør det muligt at få indblik i såvel historisk som real-time data, og derfor er det optimalt at træffe rettidige beslutninger baseret på, hvordan mennesker faktisk bevæger sig omkring - og ikke bare hvordan vi tror, eller de siger, at de gør. Med 3insights' avancerede og anonymiserede mobilitetsdata får I adgang til tendenser og mønstre, som tidligere har været svære at spore og forstå. Dermed kan I få en unik konkurrencefordel, og løfter jeres forretning ind i fremtiden.

Ring mig op

Forstå mobilitetsmønstre og vækst forretningen

Analyser bevægelsesmønstre og styrk dine beslutninger.

Forbedret forståelse for menneskers valg af ruter og transportmidler.

 

Træf de rette datadrevne beslutninger
her og nu.

Bliv kontaktet

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu. Med Internet of Things og data insights bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder 3insights bringer til verden, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg