Få indblik i jeres

kunders adfærd

Ring mig op

Optimer jeres lokationer med fremtidens Location Analytics

Med Location Analytics får I et værktøj, som kan give et dybt indblik i de bevægelsesmønstre, som foregår på helt bestemte lokationer. Det kan bl.a. være butikslokaler, bycentre eller togstationer. Mulighederne er mange og sammen med 3insights, finder vi en løsning, som passer til jeres lokation og behov. Hermed kan I træffe beslutninger på baggrund af detaljeret data om hvordan mennesker faktisk opfører sig, der hvor I er og har brug for det.

Location Analytics er fremtidens løsning, som giver offline forretninger adgang til de kundeindsigter og data, som indtil nu har været forbeholdt online-virksomheder. I får et værktøj, som ikke kræver store hardware-installationer, men giver indsigter allerede fra dag ét, så I kan begynde at optimere jeres forretning med det samme.

Ring mig op

Vækst forretningen ved at forstå de specifikke bevægelsesmønstre

Opnå en detaljeret forståelse for bevægelsesmønstre i et specifikt område.

 

Support dine beslutninger og forudsigelser omkring fremtiden.

Optimér din målgruppeforståelse gennem kvalitativ data og forståelse.

Bliv kontaktet

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu. Med Internet of Things og data insights bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder 3insights bringer til verden, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg