Global dækning
til intelligente robotter

Tiny Mobile Robots

Ring mig op

Connectivity Platform gav Tiny Mobile Robots en række fordele

Optimer omkostninger

Forstå din forretning på baggrund
af data og spar omkostninger på
tværs af virksomheden.

Optimér salg

Driv bedre salg på
baggrund af tendenser
og trends fra den
virkelige verden.

Fremtidssikret digital organisation

Forbered dig på fremtiden og løft
din virksomheds digitale ambitioner
med data og indsigter

Opgaven

Danske Tiny Mobile Robots har ekspanderet vildt siden stiftelsen i 2015 og er i dag verdens førende robotproducent inden for opmåling og opmærkning af infrastruktur og sportsbaner. I den forbindelse havde de brug for et Iot-system med global dækning til at understøtte deres forretning over hele verden, og henvendte sig til 3insights.

Proces

Tiny Mobile Robots valgte at samarbejde med 3insights og fik i den forbindelse anbefalet en Connectivity Platform, med henblik på at give en konkurrenccedygtig pris, en stærk løsning og IoT-dækning over hele verden. Sammen fik de udvalgt og implmenteret en løsning, som var en opgradering fra deres tidligere system - både i forhold til teknologi dækning og pris.

“Hos 3Insights har vi fået en løsning, som gør, at vi kan sætte SIM-kort i vores robotter i Danmark, teste dem på et dansk netværk og sende dem ud til kunderne i vished om, at alting virker, uanset hvor de befinder sig. Det er en kæmpe fordel for os, der gør det nemmere og sikrere at teste vores produkter.”

- Jens Peder Kristensen,
CEO Tiny Mobile Robots.

Løsningen

3insights leverede en global Connectivity Platform med mulighed for simpel og central styring, som har optimeret den måde hvorpå Tiny Mobile Robots samler og benytter data i deres service. Til en konkurrencedygtig pris har de nu en mulighed for at vokse sig større og være forberedt på fremtiden. 

Resultat

Med hjælp fra 3insights har Tiny Mobile Robots fået en robust og skalérbar løsning, som kan følge med deres forretningsudvikling og vækst. Platformen kan både understøtte deres stigende behov fpr global dækning, samt have rum for fremtidige teknologiske innovationer.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg