Opnå intelligente

Bygninger

Ring mig op

Løft din forretning med fremtidens bygningsadministration

Løft din forretning med fremtidens bygnings-
administration

Gør jeres bygninger mere intelligente, kontrollérbare og forbundne med Facility Intelligence, der udnytter førende IoT-teknologier, og giver jer øgede og centraliserede styringsmuligheder. Facility Intelligence samler alle jeres ejendoms- og bygningsdata i ét system, hvormed I får det store overblik til at træffe datadrevene beslutninger. Med 3Insights ved jeres side, er det nemt og effektivt

at komme i gang med at bruge fremtidens teknologier i jeres bygninger allerede i dag. Vi rådgiver jer omkring alt lige fra hardware og systemer. Sammen finder vi den løsning, som passer til jeres behov og forretningsmål, så jeres dag-til-dag administration, kontrol og rapportering bliver overskuelig og styrket af reelle og aktuelle data og indsigter.

Gør jeres bygninger mere intelligente, kontrollérbare og forbundne med Facility Intelligence, der udnytter førende IoT-teknologier, og giver jer øgede og centraliserede styringsmuligheder. Facility Intelligence samler alle jeres ejendoms- og bygningsdata i ét system, hvormed I får det store overblik til at træffe datadrevene beslutninger. Med 3Insights ved jeres side, er det nemt og effektivt at komme i gang med at bruge fremtidens teknologier i jeres bygninger allerede i dag. Vi rådgiver jer omkring alt lige fra hardware og systemer. Sammen finder vi den løsning, som passer til jeres behov og forretningsmål, så jeres dag-til-dag administration, kontrol og rapportering bliver overskuelig og styrket af reelle og aktuelle data og indsigter.

Ring mig op

Vækst forretningen med intelligente bygninger

Brug data for et forbedret overblik og administration af bygninger.

Saml al jeres bygningsdata ét sted for nem styring og rapportering.

Få adgang til førende hardware, udstyr og sensorer.

Bliv kontaktet

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu. Med Internet of Things og data insights bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder 3insights bringer til verden, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg