Vælg jeres

lokationer
intelligent

Ring mig op

Spot fremtidens muligheder med Tourism Management

Tourism Management er et analyseværktøj, som giver dig mulighed for at sammenholde statistisk data med mobilitetsdata, og leverer derved et holistisk billede af den verden, som du driver forretning i. Med en øget forståelse for hvordan jeres målgruppe bevæger sig, hvor de kommer fra og hvor de tager hen, får I de bedste chancer for at spotte muligheder overalt omkring jeres lokation. 

Dermed hjælper vi jer med at indfri jeres fremtidige mål og vi tilpasser en løsning og analyseparametre til jeres behov, således I får svar på netop de spørgsmål, som I stiller. Tourism Management er et avanceret og stærkt, men også et intuitivt digitalt værktøj, som jeres medarbejdere nemt kan bruge, aflæse og forstå fra dag ét.

Tourism Management er et analyseværktøj, som giver dig mulighed for at sammenholde statistisk data med mobilitetsdata, og leverer derved et holistisk billede af den verden, som du driver forretning i. Med en øget forståelse for hvordan jeres målgruppe bevæger sig, hvor de kommer fra og hvor de tager hen, får I de bedste chancer for at spotte muligheder overalt omkring jeres lokation. Dermed hjælper vi jer med at indfri jeres fremtidige mål og vi tilpasser en løsning og analyseparametre til jeres behov, således I får svar på netop de spørgsmål, som I stiller. Tourism Management er et avanceret og stærkt, men også et intuitivt digitalt værktøj, som jeres medarbejdere nemt kan bruge, aflæse og forstå fra dag ét.

Ring mig op

Vækst forretningen med et indblik i turismetendenser og mønstre.

Få databaserede svar på jeres strategiske overvejelser.

Styrk jeres beslutningsgrundlag ved at sammenføre statistik med mobilitetsindsigter.

Afdæk muligheder med stort potentiale overalt omkring jer.

Bliv kontaktet

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu. Med Internet of Things og data insights bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder 3insights bringer til verden, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg