Forbind dine enheder

og vækst forretningen

Ring mig op

Forbind jeres enheder med en Connectivity Platform

En Connectivity Platform er et IoT-værktøj, som forbinder jeres enheder til hinanden og til nettet, hvormed I kan få indsigt i den data, som før var skjult og bruge det til at optimere jeres forretning. Dette betyder at enhederne arbejder smartere sammen og derfor kan I med en optimeret drift træffe de rette beslutninger, spare omkostninger og vækste forretningen til helt nye højder.

Med en Connectivity Platform er mulighederne mange, og I kan hurtigt og nemt komme i gang med at bruge IoT som værktøj i jeres virksomhed, når vi hjælper jer med at komme i gang. 3insights leverer simkort, der forbinder enhederne. Sammen finder vi den platformsløsning, der giver jer lige netop de dataindsigter I har brug for, for at kunne fremtidssikre jeres virksomhed, og som giver jer en konkurrencemæssig fordel.

En Connectivity Platform er et IoT-værktøj, som forbinder jeres enheder til hinanden og til nettet, hvormed I kan få indsigt i den data, som før var skjult og bruge det til at optimere jeres forretning. Dette betyder at enhederne arbejder smartere sammen og derfor kan I med en optimeret drift træffe de rette beslutninger, spare omkostninger og vækste forretningen til helt nye højder. Med en Connectivity Platform er mulighederne mange, og I kan hurtigt og nemt komme i gang med at bruge IoT som værktøj i jeres virksomhed, når vi hjælper jer med at komme i gang. 3insights leverer simkort, der forbinder enhederne. Sammen finder vi den platformsløsning, der giver jer lige netop de dataindsigter I har brug for, for at kunne fremtidssikre jeres virksomhed, og som giver jer en konkurrencemæssig fordel.

Ring mig op

Forbind dine enheder og vækst forretningen

forbind-enheder

Forbind dine enheder til internettet
med ledende teknologier.

intelligente-enheder

Gør enheder mere intelligente
for en optimal drift.

 


Indsaml data og giv dit beslutnings-
grundlag mere kvalitativ analyse.

 

Bliv kontaktet

Udfyld felterne nedenfor, så ringer vi til dig i løbet af 1-2 timer inden for normal arbejdstid.


Jeres virksomhed skal kunne vokse med de mange nye digitale muligheder vi oplever i dag. Kommunikation har aldrig foregået så effektivt og intelligent som nu. Med Internet of Things og data insights bliver alt omkring os styret af SIM-kort og sensorer, så det hele foregår i et intelligent netværk af forbundne enheder, der kan sende data over netværk uden menneskelig interaktion.


Gør jeres virksomhed levende og intelligent.

Hvis I er klar til at gribe de nye muligheder 3insights bringer til verden, så står vi klar til at rådgive og vejlede jer.

 

Nysgerrig på hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata? Så se vores Persondatapolitik

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg