KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencen leveres af Hi3G. For at deltage i lodtrækningen om 2x2 fredags endagsbilletter til Roskilde Festival den 5. juli 2019, til en værdi af 1050 kr. pr stk.(2100 kr. per præmie), skal du blot tilmelde dig Spotify gennem Hi3G på .

Konkurrencen løber fra 13/6 til og med 23/6. Vinderne udtrækkes den 24/6 2019 og kontaktes direkte pr. email. Vinderne skal reagere indenfor 3 hverdage, og ellers trækkes en ny vinder/nye vindere. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller anden dag.

For at deltage i konkurrencen skal du have adresse i Danmark og være over 18 år.
3’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i lodtrækningen. Hvis du oplever tekniske problemer, så skriv til os på facebook@3.dk.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg