Lunar | Digital bank

Din anden bank.

Få mere ud af dine penge med en moderne bank. Gør som 200.000 andre, og tilmeld dig Lunar i dag. Prøv en anden bank uden at forlade din gamle.​

Tilmeld dig Lunar inden 28/2 og bestil et gratis Visa-kort med et enkelt swipe i din Lunar-app, så får du 100 kr. ind på din Lunar-konto. 

Lunar Digital bank
- Gratis kort og konto​ - Få 0,5% i rente op til 50.000 kr. - Ingen meningsløse gebyrer​ - Danmark’s bedste bank app​
0 kr./md.

Nemt overblik -
større udbytte.

Lunar-appen er designet til at give dig økonomisk zen - til at hjælpe dig med at få råd til mere, skabe den bedst mulige fremtid og opfylde dine drømme.

Få nemt overblikket over dit forbrug, sæt et budget, og lad forbrugsnotifikationer hjælpe dig med at styre pengene. Oplev en anderledes bank-app, der i mere end én forstand sætter farve på din økonomi.

Hent Lunar gratis

Bliv motiveret til
at spare op.

Har du svært ved at spare op? Så glæd dig til Lunar-appen. Den gør det nemt. Uanset, hvad du ønsker dig, kan du oprette det som et mål, visualisere det med et billede og opsætte regler for opsparingen.

Fx kan appen automatisk runde beløbet op, når du bruger dit kort, så du hele tiden sparer lidt op, uden det føles som et indgreb i din økonomi.

Få et kick, når du ser din opsparing vokse, og mærk suset, når du rammer dit mål.

Hent Lunar gratis

Få positiv rente uden at forlade din gamle bank.

Lunar giver dig en positiv indlånsrente på +0,5% på op til 50.000 kr. Der er ingen krav til at binde pengene, du skal ikke samle din økonomi og du behøver ikke skifte bank. Hvis du har en Lunar-konto, får du automatisk positiv rente.

Værdien af kontoen opgøres hver dag, mens renter tilskrives og udbetales månedligt.

Lunar er en moderne bank, som lever på din mobil. I Danmarks bedste bank-app kan du få mere ud af dine penge, og de står sikkert i Lunar og er dækket af indskydergarantien. I 2019 fik Lunar banklicens som den første fintech (virksomhed, der udvikler finansiel teknologi).

Prøv Lunar uden at skifte bank.

Du kan sagtens beholde din nuværende bank og bruge Lunar ved siden af. Det er nemt: Du overfører bare penge til din Lunar-konto, og så kan du eksempelvis bruge appen til forbrug og opsparing.

Du kan også få konti fra din anden bank ind i Lunar-appen. På den måde kan du både se transaktioner og lave overførsler fra din andre banker direkte i appen. Saml alt samme sted, og få det bedst mulige overblik over dine penge. 

Hent Lunar gratis

Gør som 200.000 andre og få Danmarks bedste bankapp.

Lunars mission er at gøre alt det dér med penge nemmere og sjovere.

Lunar er en dansk digital bank, der blev skabt af iværksættere i 2015 for at gøre op med den gamle måde at tænke bank på.

Med Lunar får du Danmarks bedste bank-app med features, der gør det nemmere og sjovere end nogensinde at styre din penge fra mobilen.

Du får alt det, du forbinder med en bank: Konto, Visa-kort, betalinger, lånemuligheder, Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay og meget mere.

Der er to måder, du kan bruge Lunar på, enten som en konto ved siden af din nuværende bank, hvor du har appens fede funktioner til at hjælpe med økonomien i dagligdagen, eller som din eneste bank.

Det er helt op til dig.

Hent Lunar gratis

Sådan får du Danmarks bedste bank-app.

Hent appen og tilmeld dig Lunar

Hent Lunar appen via linket her.

Hent app'en her

Tilmeld dig Lunar gratis

Tilmeld dig Lunar gratis i appen. Husk at have NemID og billedelegimitation klar.

Bestil et gratis Visa-kort.

Bestil dit gratis Visa-kort med et enkelt swipe i din Lunar-app, og så får du 100 kr. ind på din Lunar-konto. Kortet udløser de 100 kr., så det er vigtigt, at du bestiller det.

Værd at vide om Lunar

 • Hvad er Lunar?

  • Lunar er en digital bank uden fysiske filialer. Du får alt det, du forbinder med en bank: Konto, Visa-kort, betalinger, lånemuligheder, Mobile Pay, Apple Pay, Google Pay m.v. Derudover får du Danmarks bedste bank-app, så du nemt og sikkert kan styre din økonomi fra mobilen.

   Lunar kan være din primære bank, men du kan også bruge dem som din sekundære bank, hvis du ikke ønsker at skifte. I appen finder du alle nødvendige features til at få mest muligt ud af dine penge. Du får fx en helt ny måde at se dit forbrug på, interaktivt budget og notifikationer, hver gang du bruger penge - og du kan betale og overføre uden gebyrer.

   Lunar har mere end 200.000 brugere i Norden, og de har kontor i Aarhus, København, Stockholm og Oslo. Deres +130 ansatte arbejder hver dag for at give deres brugere den bedst mulige bank.

 • Hvordan får jeg de 100 kr.?

  • Du skal tilmelde dig Lunar og bestille et kort inden 28/2. Det er gratis at oprette dig og bestille et standardkort. Det er vigtigt, at du henter Lunar-appen og tilmelder dig Lunar via linket herover. De 100 kr. bliver udbetalt til din Lunar-konto senest den 10. bankdag i måneden efter du har bestil er kort.

   Kampagnen er ikke købsbetinget og gælder kun for nye Lunar-brugere. Den slutter 28/2-22. Det er kun personer, der er over 18 år og bosat i Danmark, der kan deltage i kampagnen. Ansatte hos Lunar og personer fra deres husstande kan ikke deltage i kampagnen.

   Det er vigtigt, at du henter appen via linket i herover, kommer igennem registrerings-flowet, bliver godkendt som Lunar-bruger og bestiller dit kort. Ellers kan du ikke deltage i kampagnen. Du behøver kun registrere dig som gratis Standard-bruger, og skal derfor ikke betale for noget. Når du tilmelder dig Lunar giver du samtidigt dit samtykke til at deltage i kampagnen.

   Pengene bliver indsat på din Lunar-konto og kan enten hæves i en hæveautomat eller bruges med det Lunar-kort, der er koblet til kontoen. For Standard-brugere koster det 9 kr. at hæve pengene, og for Premium- eller Pro-brugere er det gratis.

 • Hvad skal jeg ellers vide?

  • Lunar forbeholder sig retten til at ændre reglerne for kampagnen, hvis det er nødvendigt.

   Lunar er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

   Lunar afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af udbetalingen, pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Lunar sig ethvert ansvar i den forbindelse.

   Lunar forbeholder sig retten til at stoppe kampagnen uden varsel.

   Ved mistanke om misbrug af kampagnen forbeholder Lunar sig retten til at ekskludere brugeren uden varsel.

   Kampagnen udbydes af Lunar, Hack Kampmanns Plads 10, 8000 Aarhus C, CVR nr: 36982837.

   Kampagnen er hverken sponsoreret, administreret eller associeret med Instagram, Facebook eller Snapchat.

 • Hvordan får jeg Lunar?

  • Hent Lunar-appen i App Store eller Google Play og tilmeld dig direkte i appen. Det tager få minutter. Hav dit pas eller kørekort og et gyldigt NemID klar, for det skal du bruge ved tilmelding. Tilbuddet gælder kun for nye Lunar Premium brugere.

 • Skal jeg skifte bank for at blive Lunar-kunde?

  • Nej, du behøver ikke skifte bank for at få Danmarks bedste bank-app. Du kan sagtens beholde din nuværende bank og bruge Lunar ved siden af. Du kan fx oprette en konto hos Lunar og koble din konto i din anden bank til Lunars app, så du får det fulde overblik over din økonomi i appen.​

 • Kan alle bruge Lunar?

  • De fleste EU/EØS statsborgere med dansk adresse kan få Lunar Premium - så længe du er fyldt 18 år og har et NemID. Bemærk at tilbuddet kun gælder for nye Lunar Premium brugere. ​

 • Hvordan får jeg fat i Lunar’s kundeservice?

  • Er du kunde?
   Så kan du chatte med os i appen.
   Hverdage: 9-23. Weekend og helligdage: 10-17.

   Du kan også ringe på +45 70 60 54 54. Hverdage: 9-23. Weekend og helligdage: 10-17.

   Du er også velkommen til at sende en mail på support@lunar.app

 • Er det sikkert at bruge Lunar?

  • Lunar er ligesom alle andre danske banker under tilsyn af Finanstilsynet, og det betyder, at der er en lang række retningslinjer, de skal efterleve. Hos Lunar er dine penge også dækket af indskydergaranti, hvilket beskytter indestående beløb på bankkonti i pengeinstitutter med op til 750.000 kr.

 • Hvem står bag Lunar?

  • Lunar blev grundlagt i 2015 af danske entreprenører, der ville ændre måden at tænke og være bank på. Missionen var at skabe en bank, der passede til den travle, digitale tid, vi lever i nu. Udover masser af iværksætterblod, har Lunar en række investorer med ombord - herunder danske Seed Capital og Chr. Augustinus Fabrikker.