Kør grønt med 3
& GreenMobility

GreenMobility er din nøgle til hundredvis af elbiler overalt i byen.

GreenMobility DE FØRSTE 60 MIN. ER GRATIS
- Gratis tilmelding - Adgang til hundredvis af elbiler via én app - Betal kun for den tid, du bruger bilen - Nem og gratis parkering i byen - Kør bæredygtig
2 kr./min.

Få 60 minutters gratis kørsel

Vi har et samarbejde med GreenMobility, som tilbyder nem, billig og bæredygtig transport via deres flere hundredvis af eldrevne bybiler i København og Aarhus. Som kunde hos 3 får du 60 minutters gratis kørsel i elbilerne, som du finder og låser op i GreenMobilitys app med et enkelt swipe.

Når du lejer bil hos GreenMobility, skal du ikke bekymre dig om strøm, forsikring og parkering. Det sørger GreenMobility for. Bilerne kører på el, udleder ingen skadelige stoffer og er produceret af genanvendelige materialer. Du har samtidig VIP-parkering rundt omkring i byen, som gør parkering i centrum nemt.

Sådan gør du

Du kan benytte én promokode á 60 minutter, hvis du tilmelder dig som ny bruger hos GreenMobility. Download app og indtast promokoden ”3green”:

  • Hent GreenMobilitys app eller tilmeld dig gratis her.
  • Indtast få informationer, et billede af dit kørekort, et selfie og dine betalingsoplysninger.
  • Husk at indtaste din tilsendte promokode under tilmeldingen for at få dine 60 gratis min.
  • Du vil blive godkendt hurtigst muligt og er klar til din første tur.

Med GreenMobility kører du til en fast pris på fra 2 kr./min. Du skal hverken tænke på betaling for parkering, strøm eller forsikring, og som 3Kunde er de første 60 minutter gratis. Fra du har tilmeldt dig, har du 3 måneder til at bruge din gratis kørsel. Herefter betaler du blot for dit forbrug. God tur!

Rigtig god tur!

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp til oprettelse, kan du kontakte GreenMobilitys kundeservice på hej@greenmobility.com eller dette nummer.

Ring til kundeservice på

70 77 88 88

Download din nøgle nu!