Barry

Tag kontrol over
dit strømforbrug.

Få besked når strømmen er billigst
eller mest klimavenlig.

Herefter 44 kr./md. + dit elforbrug.

 • Prøv
 • 6 måneders
 • gratis abo.
Barry 6 MDR'S GRATIS ABO. El-leverandør
- Strøm til indkøbspris - Detaljeret overblik i timer, KWh, CO2, kroner og øre - Spar penge og brug strøm, når den er billigst - Ingen gebyrer, tillæg eller skjulte omkostninger - Pas på miljøet og se hvornår strømmen er mest klimavenlig - Ingen binding​​​​​​​
44 kr./md.+ dit elforbrug

Tag kontrol over dit strømforbrug

Har du styr på dit strømforbrug?
Ved du hvor meget du betaler pr måned eller pr dag?
Bruger du strømmen, når den er mest klimavenlig?

Elmarkedet er ugennemsigtigt, og der er få el-leverandører, der kan give dig mulighed for at følge med i dit forbrug. Desuden pålægge de ofte en række gebyrer og handelsomkostninger.

Det har Barry sat sig for at ændre ved at give dig strøm til indkøbspris.

Barry har droppet alt fortjeneste på den strøm, de sælger, så du kun betaler en fast abonnementspris på 35 kr./md. og får strøm til ren indkøbspris.

Derudover hjælper Barry dig med at få et smartere, billigere og mere klimavenlig strømforbrug med et detaljeret forbrugsoverblik, løbende betaling samt notifikationer om, hvornår din strøm er billigst eller mest klimavenlig - alt sammen i en smart app.

Tag kontrol over dit strømforbrug og bliv en aktiv og smart forbruger med Barry.

Grafen nedenfor viser udviklingen på en månedlig elregning for en gennemsnitlig husstand, der forbruger 4.000 kWh pr. år. Den pink graf er regningen hos Barry, mens den grå er for “kommerciel el”, som samler de 30 mest solgte elprodukter, der i dag bliver betalt af 80 % af de danske husholdninger.

Kilder: Forsyningstilsynet, Elpris.dk, Energinet.dk

Har du sommerhus, kolonihave eller flere bopæle?

Hos Barry kan du have op til 3 adresser under samme abonnement. Det synes vi er fair.

Lige så fair er det, at du får strøm til indkøbspris, et unikt overblik over dit strømforbrug og løbende betalinger - alt i en smart app.

Det siger kunderne

Super lækker app og ekstremt nemt…

SSuper lækker app og ekstremt nemt skifte af elleverandør, det tog ét minut. Det virker helt tosset, men jeg glæder mig helt til at begynde at modtage strøm via Barry :-)

Nichlas Alexander
7. november 2020

Fantastisk overblik, jeg aldrig har oplevet magen til andre steder

Der er ikke så meget andet at sige, end at jeg føler mig utroligt godt behandlet, og at Barry giver mig det bedste overblik, jeg har haft noget som helst sted til dato... Super gennemsigtig app, som jeg kun kan anbefale...

Brian
2. nobember 2020

God app med grafisk overblik

Vi har nu været 6 måneder hos Barry, og vi er fortsat rigtig glade kunder 😊 De har en rigtig fin app med grafisk overblik over forbruget pr. dag/time. Der er også hurtig kundeservice via chat 😊

Niels
5. november 2020

Slut med lange og uforudsete elregninger

Barry udfordrer et monopolistisk og ugennemsigtigt elmarked med en app, der giver dig kontrollen over din strøm. Du betaler løbende for strømmen, når du bruger den - ligesom med Rejsekortet.

Med Barry får du ingen regning i postkassen. Alt foregår i app’en: du kan se hver dag, hvor meget du bruger på strøm og reagere før regningen stikker af.

Få overblik over dit forbrug, og betal løbende

Med Barry app’en kan du altid holde øje med dit forbrug og din udgifter til strøm, så du ikke mister overblikket. Følg dit forbrug i kroner og øre, time for time, dag for dag - og det er Barry faktisk de eneste, der kan tilbyde dig!

Spar penge ved at bruge strøm, når den er billigst

Fordi Barry sælger strøm til indkøbspris, så varierer prisen time for time. I appen kan du altid se, hvad din strøm koster lige nu, og i de næste 24 timer. Så kan du eksempelvis vente med at sætte en vask over, til prisen er i bund - og der er mange penge at spare! Nogen gange er prisen endda 0 kr., foruden skat og afgifter.  

Se hvornår strømmen er mest klimavenlig

Barry vil gøre op med fejlfortolkede klimaråd, der ikke gavner klimaet, og falske løfter om, at man kan få 100% grøn strøm. Det gør de ved at vise dig, hvornår strømmen er mest klimavenlig, og hvornår den kommer fra vedvarende energikilder, time for time - direkte i appen. Du kan også se en prognose for, hvor meget CO2 der bliver udledt pr. kWh hver time i indeværende døgn. Således kan du med Barry gøre en forskel for både klimaet og pengepungen, når du tænder for stikkontakten.

Sådan får du Barry

TIILMELD DIG BARRY

Du skifter el-leverandør til Barry igennem appen eller via vores link nedenfor. Husk at bruge koden barryx3, så får du 6 måneders gratis abonnement.

Gå til tilbud 

BARRY KLARE ALT DET PRAKTISKE

Det tager kun 2 minutter at skifte til Barry, og de står for alt det praktiske papirarbejde.

LOG IND PÅ BARRY

Nu er du klar til at få strøm til indkøbspris, besked når strømmen er billig og klimavenlig samt følge med i dit forbrug...og meget mere! Det hele foregår i Barry appen.

Værd at vide om Barry

 • Hvad er Barry?

  • Barry udfordrer et monopolistisk og uigennemsigtigt el-marked med en app, der giver dig kontrollen over din strøm. Barry tilbyder et fair, nemt og overskueligt produkt og strøm til indkøbspris, mens strømmen i din stikkontakt forbliver den samme.
 • Hvordan fungerer Barry?

  • Barry henter data fra din smarte elmåler og gør den til at forstå, så du kan blive klogere på strømforbruget hjemme hos dig. Barry køber strøm direkte hos Nordpool og viderefakturerer indkøbsprisen til dig. Via notifikationer kan du få at vide, hvornår strømmen fx er billigst eller mest klimavenlig, så du kan tage kontrol over dit strømforbrug og træffe et klimabevidst valg.

 • Hvordan får jeg Barry?

  • For at få de første 6 måneders abonnement gratis igennem 3, skal du tilmelde dig Barry via linket ovenfor, eller bruge promokoden barryx3 ind i app’en når du tilmelder dig. Bemærk, at 3 blot udbyder produktet for Barry, derfor tilmelder du dig direkte hos Barry med deres betingelser. Læs Barry’s betingelser her.

 • Er der nogen binding hos Barry?

  •  Nej der er ingen bindingsperiode på aftalen. Se også mere under opsigelse.

 • Hvad koster Barry?

  •  Barry app koster 44 kr./md.+ dit elforbrug, men du får de første 6 måneders abonnement gratis som kunde hos 3. Du skal selv betale for dit strømforbrug. 

 • Hvordan opsiger jeg Barry?

  • Man kan opsige direkte i app’en (”profil” + ”Slå op med Barry”).Der gælder ingen bindingsperiode for aftalen, og du kan således til enhver tid opsige aftalen med et skriftligt varsel på 14 dage. Barry er berettiget til at opkræve betaling frem til udløbet af det opsigelsesvarsel, der fremgår af aftalen.

 • Hvor kan jeg læse mere om Barry?

 • Hvordan kan jeg få fat I Barry’s kundeservice?

  • Du kan få fat i Barry på mail eller via chat i appen. De sidder klar alle hverdage kl. 9-21 og kl. 10-17 i weekenden og på helligdage. 

 • Hvordan skifter jeg el-leverandør?

  • Tryk på linket 'Gå til tilbud' ovenfor og tast ”3xbarry”. Tast dine oplysninger ind og Barry gør resten for dig. Barry klarer papirarbejdet og betaler flytte-gebyret for dig..

 • Kan alle bruge Barry?

  • Du skal have en smart el-måler for at bruge Barry. I slutningen af 2020 vil alle danske husholdninger have fået installeret smarte fjernaflæste elmålere, der kan gøre det muligt for forbrugeren at få flexafregning frem for estimeret forbrug og kvartalsregninger.​

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg