Lunar

Din anden bank.

Få mere ud af dine penge med en moderne bank. Gør som 400.000 andre, og tilmeld dig Lunar i dag. Prøv en anden bank uden at forlade din gamle.

Tilmeld dig Lunar inden 28/2 og bestil et gratis Visa-kort med et enkelt swipe i din Lunar-app, så får du 100 kr. ind på din Lunar-konto.

Mere om Lunar

Smart Forbrug

Traditionelle brancher såsom el, bank og forsikring, som de fleste af os er i berøring med, men som de færreste af os interesserer sig for, bliver lige nu udfordret af start-ups.

Fælles for de nye virksomheder er, at de er innovative og 100% digitale, og at de har gjort gennemsigtighed og brugervenlighed til et konkurrenceparameter.

Det gør de fx ved at give os mulighed for at følge med i vores forbrug og ved at afskaffe mystiske gebyrer, så vi kun forbruger det, vi har brug for, og kun betaler for det, vi bruger - det kalder vi smart forbrug.

Gør din hverdag lidt smartere med

GreenMobility tilbyder nem, billig og bæredygtig transport via hundredvis af eldrevne bybiler i København og Aarhus. Du betaler kun for den tid, du bruger bilen, og parkering, strøm og forsikring sørger GreenMobility for.

Med Lunar Premium vender vi det hele lidt på hovedet. Få en opgraderet bank med op til 3 konti, lækre kort, Danmarks bedste rejse- og bagageorsikring og nul skjulte gebyrer - uanset, hvor du befinder dig i verden.

 

Smart hjem med
Philips Hue startpakke

Smarthome

Kom godt i gang med smart intelligent belysning af dit hjem med dette starterkit fra Philips Hue.

Læs mere

Optimér og forlæng
dit netværk i hjemmet

Smarthome

Denne pakke forlænger rækkevidden af dit netværk, så du opnår problemfri wifi-forbindelse i hele dit hjem.

Læs mere