MOBILABONNEMENT


Dobbelt op på data til 15/9.
Kvit og frit.

Ønsker du at flytte dit abonnement til 3? Så lad os klare det hele! Du vælger bare det abonnement, som passer til dig, så skal vi nok sørge for at få opsagt dit nuværende. Og du beholder selvfølgelig dit nummer!

Ingen binding

Abonnementstjek

Del data med hele huset

DATAEN KAN BRUGES TIL ENTEN:

  Surf & mails

Surf og send alle de mails, som du har lyst til.

  Sociale medier

Du har masser af data til sociale medier.

 

  Musik

Stream løs af 340 timer musik.

  Streaming

Stream Dplay og TV 2 PLAY mm. i 20 timer.

 

Vi giver dig en ekstra
kugle i din vaffelis

Vi giver dig hver måned dobbelt op på data i dit Fri Tale abonnement frem til 15/9. Det fungerer lidt som en ekstra kugle i din vaffelis.

Så kan du fortsætte med at streame film til en hyggeaften, nå et nyt level i yndlingsspillet, lytte til gamle sommerhits og lydbøger. Du kan også med ro uploade billedet af din vaffelis på sociale medier. Ja du kan i det hele taget bare bruge løs af din ekstra data og nyde det.

Rigtig god sommer!

Brug mobilen i udlandet
- uden det koster ekstra!

Du får selvfølgelig 3LikeHome med i abonnementet!

Det betyder, at du kan surfe løs på ferien i bl.a. Spanien, Grækenland, Frankrig, Italien og Tyskland. 3LikeHome dækker 66 lande, som svarer til 99% af danskernes rejsemål.

 Mere om 3likehome 

Saml familiens abonnementer
& spar penge

Når du først har et abonnement hos os, har du mulighed for at købe billige ekstra-abonnementer. Det gør det muligt for dig at samle din familiens abonnementer og dermed både få et bedre overblik og spare penge.

Vi hjælper dig med glæde mig at få sammensat den helt rigtige løsning, som passer perfekt til dit og din families behov - både når det kommer til pris og antal GB.

Mere om 3Deling

Tjek din dækning

Forventet hastighed
ved udendørs brug

Brug for et andet abonnement?

Uanset om du er på jagt efter et abonnement til mobilen, tablet eller routeren, så kan du finde et hos os. Det gælder også uanset, om du bruger massevis af data eller om du i stedet bruger tiden på at tale løs.

Se abonnementer

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg