EKSTRA DATAKORT


Sæt fart på tabletten
for lidt mere end en halv hund!

Ingen binding

Abonnementstjek

Brug din tablet i 64 lande

Få let wifi til din tablet

Har du en tablet, men problemer med at få den på nettet, når du er på farten?

Ikke alene får du alle de fede fordele for bare 60 kr./md., som du allerede kender fra dit eksisterende abonnement. Du har nemlig muligheden for at undgå at spilde ubrugte GB. 

Har du et abonnement med 3Deling og data, kan du nemlig få endnu et billigt datakort, som trækker data fra dit nuværende abonnement.

Bestil abonnement

Sådan får du fingrene i det billige abonnement til 60 kr./md.

3Deling gør det muligt

Fordi du har 3Deling på dit nuværende abonnement, kan du tilknytte et ekstra abonnement, som træker på data fra dit nuværende abonnement.

Dit CPR-nummer er nøglen

Bestil det ekstra abonnement i det CPR-nummer, som dit nuværende abonnement er tilknyttet. Så sker datadelingen automatisk.

Sæt det nye SIM-kort i telefonen

Sæt det nye SIM-kort i den tablet, som skal bruge abonnementet, så er du kørende. Der er enkelt, overskueligt og billigt! Og så slipper du for at dræne din mobil på datadeling.

Tjek din dækning

Forventet hastighed
ved udendørs brug

Brug for et andet abonnement?

Uanset om du er på jagt efter et abonnement til mobilen, tablet eller routeren, så kan du finde et hos os. Det gælder også uanset, om du bruger massevis af data eller om du i stedet bruger tiden på at tale løs.

Se abonnementer

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg