SKARPT ABONNEMENT

Super billigt abonnement
med fri tale og hele 24 GB data.

  Ingen binding

Derfor skal du vælge 3

 

Ingen binding

Du behøver ikke bekymre dig om at blive fanget af en lang bindingsperiode. Hvis du mod forventning vil opsige dit abonnement, kan du gøre det med en måneds varsel.


Lynhurtig netforbindelse


Få et abonnement, som matcher dit behov og sikrer, at du får det optimale ud af din mobil. Hos os får du lynhurtig 4G-netværk, så du altid kan være connected.

Automatisk abonnementstjek

Vi giver dig helt automatisk og gratis et abonnementstjek. Du modtager anbefalingen på mail efter tre måneder, så du ved, om du f.eks. bør have et billigere abonnement.

Vi klarer nummerflytningen

Er du allerede kunde hos et andet teleselskab, kan vi let og hurtigt hjælpe dig med at flytte dit nummer, hvis du ønsker at skifte.

Vi klarer det hele for dig, så du slipper for at løfte en finger. Du modtager SIM-kort med det samme og vil på dagen for nummerflyningen modtage en sms, så du ved, hvornår du kan tage det i brug.

Har brug for at få hjælp til at komme i gang, er vi selvfølgelig med dig hele vejen.

Bestil

Tjek din dækning

Forventet hastighed
ved udendørs brug

Brug for et andet abonnement?

Uanset om du er på jagt efter et abonnement til mobilen, tablet eller routeren, så kan du finde et hos os. Det gælder også uanset, om du bruger massevis af data eller om du i stedet bruger tiden på at tale løs.

Se abonnementer

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg