MOBILABONNEMENT


TAL OG SURF LØS MED HELE 40 GB/md.

Ingen binding

Abonnementstjek

4G-dækning

Ønsker du at flytte dit nuværende abonnement? Så lad os klare det hele! Du vælger bare det abonnement, som passer til dig, så skal vi nok sørge for at få opsagt dit nuværende. Og du beholder selvfølgelig dit eksisterende nummer!

DINE 40 GB DATA KAN BRUGES TIL ENTEN:

  Surf & mails

Surf og send alle de mails, som du har lyst til.

 

  Sociale medier

Du har masser af data til sociale medier.

  Musik

Stream løs af 680 timer musik.

  Streaming

Stream HBO, Netflix, mm. i 40 timer.

Brug mobilen i udlandet
- uden det koster ekstra!

Ikke nok med, at du får alt den taletid, som du ønsker, og hele 40 GB data til at surfe løs. Du får nemlig 3LikeHome med helt kvit og frit!

Det betyder, at du kan surfe og tale løs på ferien i bl.a. USA, Tyrkiet, store dele af Asien og Sydamerika. 3LikeHome inkl. i alt 59 lande, hvorfra du også kan ringe lokalt og hjem til Danmark uden at frygte en efterregning.

Bestil Fri Tale | 40 GB abonnement

Saml familiens abonnementer
& spar penge

Når du først har et abonnement hos os, har du mulighed for at købe billige ekstra-abonnementer. Det gør det muligt for dig at samle din familiens abonnementer og dermed både få et bedre overblik og spare penge.

Vi hjælper dig med glæde mig at få sammensat den helt rigtige løsning, som passer perfekt til dit og din families behov - både når det kommer til pris og antal GB.

Læs mere

Brug for et andet abonnement?

Uanset om du er på jagt efter et abonnement til mobilen, tablet eller routeren, så kan du finde et hos os. Det gælder os uanset om du bruger massevis af data eller om du i stedet bruger tiden på at tale løs.

Se abonnementer

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg