Skarpt abonnement

med masser af tale & data

Derfor skal du vælge 3

 

Ingen binding

Du behøver ikke bekymre dig om at blive fanget af en lang bindingsperiode. Hvis du mod forventning vil opsige dit abonnement, kan du gøre det med en måneds varsel.


Lynhurtig netforbindelse


Få et abonnement, som matcher dit behov og sikrer, at du får det optimale ud af din mobil. Hos os får du lynhurtig 4G-netværk, så du altid kan være connected.

Automatisk abonnementstjek

Vi giver dig helt automatisk og gratis et abonnementstjek. Du modtager anbefalingen på mail efter tre måneder, så du ved, om du f.eks. bør have et billigere abonnement.

Vi klarer nummerflytningen

Er du allerede kunde hos et andet teleselskab, kan vi let og hurtigt hjælpe dig med at flytte dit nummer, hvis du ønsker at skifte.

Vi klarer det hele for dig, så du slipper for at løfte en finger. Du modtager SIM-kort med det samme og vil på dagen for nummerflyningen modtage en sms, så du ved, hvornår du kan tage det i brug.

Har brug for at få hjælp til at komme i gang, er vi selvfølgelig med dig hele vejen.

Bestil

Læn dig tilbage og slip bekymringerne! Vi har nemlig taget styringen, så du ikke behøver spekulere på, om du vælger det helt rigtige abonnement.

Du får nemlig helt automatisk og gratis et abonnementstjek, så du er sikker på, at du ikke betaler mere end nødvendigt.

Læs mere

"Jeg har igennem flere år haft 3, og man kan simpelthen ikke finde et mere serviceminded selskab. I er og bliver Danmarks bedste teleselskab." 

Bente Sand

Surf og ring i hele EU og USA plus det løse
- uden det koster ekstra

Få et abonnement med ubegrænset taletid og 3LikeHome. Så kan du bruge mobilen i 57 andre lande - uden at bekymre dig om telefonregningen.

Har du brug mere data eller fri tale?

Så tjek alle vores abonnementer ud.
Der er helt sikkert et, der matcher netop dit behov.

Se alle abonnementer

Få nyt om skarpe tilbud og nye mobiler

Vil du være den første til at få at vide, når nye mobiler bliver lanceret, når der er gode tilbud, eller hvis du kan deltage i spændende konkurrencer med eventyrlige præmier?

Så skriv dig op her - så sørger vi for, at du altid er opdateret.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg