Internet til hjemmet

Køb

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Med Huawei B525 kommer du nemt og hurtigt på nettet. B525 er en Carrier Aggregation Cat 6 router, der benytter vores seneste teknologi for at opnå de bedste hastigheder.

Carrier Aggregation er en teknik, der lægger to frekvensbånd sammen, det betyder, at du kan fordoble hastigheden på netværket, så hele husstanden kan streame film, høre musik, og være online - uden at gå på kompromis på hastigheden. Det er ikke alle steder, man kan opnå Carrier Aggregation, men selv der, hvor det ikke er muligt, får du stadig en bedre oplevelse, da routeren ofte opnår markant bedre forbindelse end andre routere. Selvom du ikke opnår Carrier Aggregation, har du stadig mulighed for at opnå lynhurtige 4G netværk. Vi dækker mere end 98 % af Danmarks befolkning med 4G.

B525 giver dig mulighed for at være 64 brugere på ad gangen, så du er sikker på at hele husstanden kan tilkoble alle jeres enheder.

Det er også vigtigt, at du kan færdes sikkert på dit hjemmenetværk, med B525 er det utroligt nemt. Du kan ved et enkelt tryk oprette forbindelse med WPS (Wi-Fi Protected Setup). På den måde kan du surfe på dit eget sikre hjemmenetværk.

Bemærk at der er en bindingsperiode på 6 mdr. ved køb af dette produkt.

Har du brug for at administrere indstillingerne for din B525?
Du kan nemt få adgang til din B525 via Huaweis HiLink App. Her kan du nemt skifte navn og adgangskode, samt sende og modtage SMS’er.

Har du brug for at forlænge dit WiFi?
Med Linksys Mesh WiFi får du det optimale ud af dit netværk. Du forlænger og optimerer rækkevidden og hastigheden. Fordelen ved Linksys er, at den ikke danner nyt netværk som andre produkter, men blot forlænger det eksisterende netværk. Du kan vælger dem på næste trin.
Hardware
Model Router
Størrelse 226 x 153 x 52 mm
Simkorttype microSIM
Netværk og forbindelse
GSM mode 850, 900, 1800, 1900

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg