Mit 3 - App til iOS, Android og Windows Phone

Få 100% overblik over, hvad du bruger mobilen til. Med den gratis Mit 3 app kan du hele tiden følge dit forbrug på din smartphone. Hent Mit 3 app’en i App Store eller Google Play.

  • Opdateret 14. januar 2014

Mit 3 app er netop blevet frigivet i en suveræn ny udgave til iOS og Android. Designet er blevet opdateret, det er blevet nemmere at få overblik over sine tilvalg, og som noget helt nyt er det nu muligt at skifte sit abonnement direkte på telefonen.

Forbrug

Forbrug

Du kan nemt følge dit forbrug af tale, data og beskeder. Jo mere du har brugt, jo større bliver cirklerne.

Tryk på cirklerne for at se en detaljeret forbrugsoversigt – her kan du hurtigt se, hvor meget inkluderet forbrug du har tilbage i dit abonnement i nuværende regningsperiode.

Data vinyl

Tale

Alle opkald foretaget i nuværende regningsperiode.

Data vinyl

Data

Data brugt i nuværende regningsperiode.

Data vinyl

Beskeder

Sms’er og mms’er sendt i nuværende regningsperiode.

Data vinyl

Yderligere

Betalings-sms’er sendt i nuværende regningsperiode. F.eks sms-bidrag til indsamlinger eller togbilletter.

Abonnement

Abonnement

Og så er det blevet muligt at se hvilket abonnement du har eller kan skifte til, og tilkøbe både almindelig data og 3Rejsedata således, at du altid har de produkter der passer bedst til dig.

Regning

Regning

Brug grafen til at få overblik over, hvordan dine regninger har udviklet sig over de seneste 6 måneder. Og har du brug for flere detaljer, kan du også nemt hente dine regninger som PDF-fil.

Explore

Udforsk

Bliv klogere på, hvornår du er mest aktiv på mobilen. Sender du flest sms’er om natten? Hvornår bruger du mest data? Og ringer du mest morgen, middag, aften eller nat?

Se, hvordan dit gennemsnitsforbrug ser ud i løbet af et døgn. Du kan selv bestemme, om gennemsnittet skal udregnes på basis af 1 uge, 1 måned eller 6 måneder.

Topliste

Topliste

Hvem ringer du mest til? Og hvem sms’er mest til dig? Se en topliste over de opkald og beskeder, du har sendt og modtaget den seneste uge eller måned.

Du ringer gratis til de kontakter, der er markeret med et 3-logo, hvis du har Fri 3 til 3 i dit abonnement.

Bemærk

Vær opmærksom på, at forbrug i udlandet kan være op til 31 dage forsinket i app’en.

http://www.3.dk/l/mit3-app/
https-warmup