Sony Xperia Z

Sony er kommet med et nyt 4G/LTE smartphone-vidunder: Sony Xperia Z, der byder på både uovertruffen HDR-video, suverænt 13,1 MP kamera i et støv- og vandafvisende kabinet med firedoblet batteri-levetid og trådløs deling. Forudbestil hos 3 nu.

Sony Xperia Z

Med et 5 tommers fuld HD 1080 Reality Display, Snapdragon™ S4 Pro quad-core processor, 13 megapixel hurtigtoptagende kamera og 4G LTE, har Xperia Z alle de specifikationer, som forventes af en premium smartphone.

Dertil kommer det slanke design, der er præget af buede hjørner og reflekterende overflader på alle sider. Sony Xperia Z er kun 7,9 mm tynd og van(d)vittigt holdbar med hærdet glas, og så er den støv- og vandafvisende. Mobil.nu har taget SONY på ordet mht. at smartphonen er vandafvisende. Se videoen her, hvor Sony Xperia Z ryger i vandet.

Video med superklare HDR-billeder

På billedsiden har Sony Xperia Z lånt noget af det bedste fra Sony’s digitale kameraer, nemlig Exmor RS til mobiler. Det er verdens første billedsensor med HDR (High Dynamic Range) video til smartphones. Med High Dynamic Range kan smartphonen optage endnu klarere billeder med endnu bedre baggrundslys, uanset om man optager video i for mørke eller for oplyste omgivelser.

Batteri med op til 4 gange så lang levetid

Sony Xperia Z indeholder det nye STAMINA batteri ”Mode”, der kan forbedre standby-tiden med op til fire gange. Smartphonen registrerer nemlig, når skærmen er slukket, og lukker da automatisk de batterikrævende applikationer. På samme måde starter den dem op igen, når brugeren aktiverer skærmen.

Trådløs deling

SONYs installerede ”WALKMAN”, album- og filmapplikationer giver mulighed for trådløs deling af musik, billeder og videoer på tværs af enheder, så man hele tiden har sin underholdning med sig hvor som helst.

Sony Xperia Z er født med 16 GB intern hukommelse i Xperia Z, som kommer med Android 4.1 Jelly Bean, der kan opgraderes til 4.2. Det er den mest kraftfulde smartphone fra Sony indtil nu, og med dens unikke billedkram og banebrydende hardware skal den nok blive en stor spiller på mobil-markedet.

Vi forventer lancering af Sony Xperia Z midt marts, og du kan forudbestille den hos 3 allerede nu.

SONYs oficielle Xperia Z video.

Specifikationer på Sony Xperia Z

Processor:
Qualcomm Quad core Snapdragon S4 Pro, 1500 MHz
Hukommelse:
16 GB intern hukommelse, 2048 MB RAM
Skærm:
Multitouch- og ridseafvisende skærm på 5 tommer med en opløsning på 1080 x 1920 pixels (441 ppi)
Kamera:
13,1 MP kamera med 2,2 MP frontkamera, video op til 1080p HD. Ansigts-genkendelse og geo-tagging.
Styresystem:
Android 4.1.2 Jelly Bean
Netværk:
800 MHz, 850 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz, 2600 MHz
Størrelse:
139 x 71 x 7,9 mm/vægt: 146 g
Forbindelse:
Near Field Connectivity (NFC), Blue tooth, Wi-Fi, USB 2.0, DLNA, MHL, Tethering, Computer sync, OTA sync
Batteri:
2330 mAh
Specielle features:
Vand- og støvafvisende

Kommentér på Sony Xperia Z

http://www.3.dk/d/sony-xperia-z/
https-warmup