Sony Xperia V

Sony Xperia V er super hurtig, vandafvisende og med et fabelagtigt kamera.

Sony Xperia V Officielt foto fra Sony.

Billedstærk og kraftfuld HD mobil

Sony Xperia V er en stærk 4G/LTE-mobil med ægte råstyrke indenfor billede og hastighed. Du kan snildt streame HD-video på den glasklare skærm og samtidig hente nye apps ned, for med den høje 4G/LTE-hastighed og HD-skærmen med 16 millioner farver er du sikret en kraftfuld smartphone-oplevelse, hvor du hele tiden kan være smart i en fart.

4G/LTE-mobilen har et 13 MP kamera med fuld HD optagelse, en 1,5 GHz dual-core processor, ridseafvisende glas og så har den nye Sony Mobile BRAVIA Engine 2.

Del levende billeder og lyd på flere skærme i dit hjem

Alt, hvad du optager og downloader med Sony Xperia V kan du let overføre til dit Sony HD fladskærms-tv. Med appen ”Movies” kan du downloade HD film og overføre billede og lyd op på fladskærmen. Dine fotos, der er taget med det superskarpe HD-kamera, kan du ligeledes overføre til fladskærmen med den indbyggede “Album” app.

Xperia V kommer også med den nye “WALKMAN” app, som gør det muligt at afspille din yndlingsmusik på smartphonen fra dine trådløse højttalere.

Sony Xperia V er både vand- og støvafvisende

Nu kan du både tage telefonen i regnvejr, tjekke mail ved køkkenvasken eller tabe mobilen ned i savsmuld, uden der sker noget ved det. For Xperia V er ligeglad med støv og vand og kan bryste sig af, at have den højeste form for vandafvisning, der pt. findes for en smartphone - også kaldet et IP57 certificat.

Sony introducerer Sony Xperia V.

Sony Xperia V - lækkert design, der ligger godt i hånden

Designmæssigt ligner Sony Xperia V både Xperia S og Xperia T med den velkendte buede bagside, der ligger godt og let i hånden.

Specifikationer på Sony Xperia V

Processor:
1.5 GHz Qualcomm MSM8960 dual core processor
Hukommelse:
8 GB intern hukommelse, der kan udvides op til 32 gigabyte
Skærm:
4,3" ridseafvisende TFT touchscreen, 16 million farver, 1280 x 720 pixels, 4.3” HD Reality Display med Mobile BRAVIA Engine 2
Kamera:
13 megapixel HD camera med autofokus, 16x digital zoom, foto flash, Exmor R og HDR
Styresystem:
Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) kan opgraderes til Jelly Bean, Android 4.1
Forbindelse:
4G/LTE, Wi-FI/WLAN, EDGE og 3G, Turbo 3G/HSDPA
LTE: (Download: 100 Mbit/s - Upload: 50 Mbit/s
3G: (Download: 42 Mbit/s - Upload: 5,76 Mbit/s)
Batteri:
Li-Ion 1750 mAh

Kommentér på Sony Xperia V

http://www.3.dk/d/sony-xperia-v/
https-warmup