Samsung GALAXY S4 En smartphone der forstår dig

Så er den her, afløseren til markedets mest populære Android smartphone. Og på mange punkter ligner 4. generation af GALAXY S forgængeren Samsung GALAXY S3. Både mht. udseendet og de unikke features, som man finder i begge modeller. Men Samsung GALAXY S4 er ikke bare en afløser – den er næste skridt i udviklingen af den ultra-personlige Android smartphone.

Samsung GALAXY S4

  • Opdatering

Samsung har officielt lanceret det nye flagskib Samsung GALAXY S4

Samsung GALAXY S4

Navigér uden at røre - Samsung GALAXY S4 giver dig mulighed for at styre funtioner uden at røre skærmen

Samsung GALAXY S4 videreudvikler teknologien fra GALAXY S3, så denne nye topmodel i endnu højere grad er personlig og tilpasser sig brugeren. Denne smartphone genkender både brugeren ud fra ansigt, stemme og bevægelser, og man kan faktisk også styre visse funktioner uden at røre skærmen. Fx kan man bruge sine øjenbevægelser til at navigere i Samsung GALAXY S4. Den går ikke blot i pauseskærm, hvis man kigger væk – den undlader også at rotere skærmen, hvis man kigger på den, mens man lægger sig ned. Du kan også scrolle gennem indholdet på websider eller e-mails uden at røre ved skærmen. GALAXY S4 registrerer nemlig dine øjen- og håndledsbevægelser og scroller op og ned derefter.

Overlegent kamera i Samsung GALAXY S4

Kameraet har også fået en endnu mere personlig drejning. Med Samsung GALAXY S4 er det blevet muligt både at tage et billede og optage øjeblikkets lyde samtidig, ligesom man kan tage billeder med front- og bagkameraet samtidigt og derefter kombinere dem.

Reducér baggrundstøj med HD voice

Med Samsung GALAXY S4 får du HD voice, som reducerer generende baggrundsstøj og giver klar tale på mobilen. Så er det ikke længere er noget problem at befinde sig i støjende omgivelser.

Oplev fuld HD-opløsning på en Super AMOLED-skærm i Samsung GALAXY S4

I det mere håndgribelige hjørne har GALAXY S4 næsten samme størrelse som den populære GALAXY S3, og de afrundede hjørner på fronten er ligeledes ens. Det er dog lykkedes Samsung at gøre skærmen på GALAXY S4 endnu bredere ved at lade den nå helt ud til kanten i begge sider. På den måde har GALAXY S4 fået en 5" skærm, som selvfølgelig har fuld HD-opløsning (1920x1080) af den allernyeste Super AMOLED-generation.

Med et 13 megapixel kamera på bagsiden og et 2 megapixel frontkamera kan du opnå rigtig god kvalitet af dine billeder. Herudover får du selvfølgelig lynhurtigt 4G/LTE og masser af fart på Samsung GALAXY S4 takket være en Quad-Core processer og det nyeste Android-styresystem Jelly Bean 4.2.2.

Lev det sunde liv med Samsung GALAXY S4

Sidst, men ikke mindst, introducerer Samsung funktionen S Health, som giver brugeren af GALAXY S4 en personlig genvej til at leve det sunde liv.

Samsung GALAXY S4 - Tyndt design

Hvornår lanceres Samsung GALAXY S4 hos 3

Vi kender endnu ikke den præcise lanceringsdato, men forventer at kunne sende mobilen til dig i slut april/start maj.

Specifikationer på Samsung GALAXY S4

Processor:
1.9 GHz Quad-Core Processor
Hukommelse:
16/32/64 GB hukommelse - microSD (op til 64 GB)
Skærm:
5" Fuld HD Super AMOLED (1920 x 1080), 441 ppi
Kamera:
13 MP kamera
Styresystem:
Android 4.2.2 Jelly Bean
Netværk:
2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz
4G (LTE Cat 3 100/50Mbps)
Størrelse:
136.6 x 69.8 x 7.9 mm, 130g
Forbindelse:
WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)
GPS / GLONASS
NFC, Bluetooth® 4.0 (LE)
IR LED (Remote Control), MHL 2.0
Batteri:
2,600 mAh

Kommentér på Samsung GALAXY S4

http://www.3.dk/d/samsung-galaxy-s4/
https-warmup