Nokia Lumia 920

Den nye frontløber på markedet fra Nokia har unikke kameramuligheder, trådløs opladning og Windows Phone 8. Køb den nu hos 3.

Nokia Lumia 920 3 sælger Nokia Lumia 920 i farverne sort og gul.

PureView i Nokia Lumia 920 giver dig en smartphone med et uovertruffent kamera

Nokia har præsenteret deres nye skud på smartphone-stammen: Nokia Lumia 920, som har Nokias nyeste PureView-teknologi. Med PureView har kameraet en flydende linseteknologi, så kameraet kan indtage fem gange mere lys end andre smartphones. Det gør det muligt at lave gode billeder under alle lysforhold - også indendørs og om natten. Det 8,7 megapixels kamera har Carl Zeiss-linse og kan lave avanceret billedstabilisering og 1920 gange 1080 linier videooptagelser.

Se Nokias instruktionsvideo

Nokia City Lens giver Nokia Lumia 920 info om dine omgivelser

Ud over PureView har Lumia 920 det såkaldte Nokia City Lens, hvor kameraet kan give informationer om steder fanget af kameraets linse som for eksempel forretninger og cafeer. Det giver en mere intuitiv oplevelse af ens omgivelser. Desuden har kameraet den såkaldte "Multi-shoot"-funktion, hvor det kan tage flere billeder i rap og udvælge det bedste. Alt i alt en high-end smartphone med et yderst veludviklet kamera med uanede muligheder.

Brug din Nokia Lumia 920 med handsker på

Nokia Lumia 920 har en dual-core 1.5Ghz Snapdragon S4 processor og 32 GB intern lager hukommelse samt 7GB i SkyDrive. Mobilens skærm er en 4,5 tommer IPS LCD skærm, som også fungerer, når man har handsker på, hvilket kan være meget nyttigt på en kold vinterdag.

Nokia Lumia 920 og 820 kan oplade og streame via NFC

NFC står for betegnelsen Near Field Communication og betyder, at din smartphone kan lave pengetransaktioner, udveksle digitalt indhold og forbinde elektroniske apparater trådløst ved et enkelt tap på skærmen. Både modellen Nokia Lumia 920 og Lumia 820 er udstyret med NFC-teknologi. Her kommer det smarte Nokia-tilbehør ind i billedet, hvor man både kan koble eksterne NFC-højtalere til eller den trådløse oplader.

Se Fatboy introducere Nokias trådløse opladning.

NFC-apps i Windows 8

NFC-funktionaliteten kan også bruges i Windows Phone 8 apps fra blandt andet Vimeo, YouSendIt og Michelin Guiden. I Vimeo-appen kan du dele videoer, YouSendIt giver mulighed for at dele filer via NFC, og med Michelin appen kan du få gode tips om gode spisesteder ved at trykke Lumiaen op af NFC-klistermærker i restauranternes vinduer.

Med Nokia Lumia 920 kan du opleve 4G og trådløs opladning

Nokia Lumia 920 er født med 4G og understøtter også 4G LTE-netværket i Danmark, så den kan udnytte de høje datahastigheder på 4G-netværket. Og så kan den oplades trådløst med en lille Nokiaoplader, som mobilen enten kan stå eller ligge på. Nokia Lumia 920 har Windows Phone 8 styresystem, bruger Micro-SIM og produceres i farverne gul, rød, grå, hvid og sort.

Nokia Lumia 920 er nu på lager hos 3. Bestil den her.

Specifikationer på Nokia Lumia 920

Processor:
Snapdragon S4 Dual-core 1.5Ghz
Hukommelse:
32GB og 7GB i SkyDrive
Skærm:
4,5" (1280 pixels x 768). PureMotion HD+
Kamera:
8,7 megapixels med Nokia PureView
Styresystem:
Windows Phone 8
Netværk:
HSPA+ (3G), EDGE/EGPRS (2G), FD-LTE (4G), HSUPA (3G), GSM (2G), HSDPA (3G), WCDMA (3G), Dual Transfer Mode (2G)
Forbindelse:
Near Field Communication – NFC, Bluetooth 3, Wi-Fi Channel bonding, WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n, Qi Wireless charging
Størrelse:
130,3 x 70.8 x 10.7 mm /185 gram
Batteri:
2000 mAh
Specielle features
  • PureView
  • Nokia City Lens
  • NFC
  • 4G
  • SkyDrive

Kommentér på Nokia Lumia 920

http://www.3.dk/d/nokia-lumia-920/
https-warmup