Nokia Lumia 900

Nokia og Windows® Phone fortsætter fremmarchen på smartphone-fronten, og med Nokia Lumia 900 har Nokia udvidet Lumia-familien med en storebror. Nokia Lumia 900 er udstyret med en stor og lækker skærm og har ligesom Lumia 800 et lækkert, innovativt og helstøbt design, solid hardware og en masse fede apps og services.

Nokia Lumia 900Nokia Lumia 900 - Nokia har annonceret endnu en bemærkelsesværdig Windows® Phone smartphone.

Nokia Lumia 900 - Nokia fortsætter den gode stil

Med Nokia Lumia 900 fortsætter Nokia, hvor de slap med Nokia Lumia 800. Nemlig med et unikt og meget helstøbt design, hvor en knivskarp Amoled-skærm får lov til at pryde hele fronten af telefonen. Coveret er lavet af et enkelt stykke plastik (polycarbonat), som kommer i tre flotte farver, og som passer perfekt sammen med de afrundede hjørner på Amoled-skærmen. Det minimalistiske design får det næsten til at se ud, som om interfacet flyder ovenpå telefonen. Den smarte og lækre windows 7.5 brugergrænseflade klæder også den noget større skærm 4,3 tommer Amoled-skærm, som Nokia Lumia 900 er udstyret med.

Nokia Lumia 900 med førsteklasses hardware

Amoled-skærmen er på 4,3 tommer og har Nokias ClearBlack teknologi, der giver helt klare billeder både ude og inde. Nokia Lumia 900 har et super kamera, og med en 8MPix Carl Zeiss linse skyder kameraet skarpe billeder og video i HD-format selv under dårlige lysforhold. Derudover er Nokia Lumia 900 blevet opgraderet med et frontkamera til videokald. Nokia har desuden udstyret Lumia 900 med en 1,4 Ghz processor, 16 GB hukommelse, 512 MB RAM og en virkelig hurtig 3G-antenne.

Tjenester og services i Nokia Lumia 900

Windows® Phone 7 Mango introducerer en masse smarte services såsom People Hub, der giver nem og integreret adgang til Facebook, Twitter, Linkedin, email, SMS og opkald. Derudover kommer Mango blandt andet med tjenesterne Picture Hub, Xbox live og Music and Video Hub.

På medie- og undeholdningsfronten tilbyder Nokia nem adgang til en stor musiksamling med Nokia Music og Mix radio. Marketplace og Xbox Live giver adgang til et væld af apps og spil.

Med den store skærm fungerer Nokia Lumia 900 virkelig godt som et effektivt, bærbart kontor, der nemt håndterer multitasking, så du kan se en præsentation, mens du deltager i et telefonmøde eller lytte til musik, mens du skriver en e-mail.

Det medfølgende Microsoft® Office Mobile gør det nemt og hurtigt at oprette, redigere og samarbejde om dokumenter. Avancerede e-mail-funktioner, som forbundne indbakker, gør det nemt at håndtere forskellige e-mail-konti, synkronisere huskelister og kalendere på ét sted, samle dine kontakter i grupper, så kommunikation bliver nemmere og hurtigere og endda gemme dine seneste idéer og noter i skyen med Microsoft® OneNote.

Til sidst giver Nokia Drive og Nokia Maps pålidelig og brugervenlig navigation på mobilen.

Specifikationer for Nokia Lumia 900

Processor:
1.4 GHz processor
Hukommelse:
16 GB indbygget (samt Skydrive)
Skærm:
4.3" ClearBlack AMOLED. Corning® Gorilla® Glass (800x480 pixels)
Kamera:
Carl Zeiss optics, 8 MP main camera, dual LED flash, Auto Focus, 1 MP front camera, video calling
Forbindelse:
WIFI, Bluetooth, USB, Micro-USB
Netværk:
HSPA+ Dual Carrier 42 Mbps, HSPA+ Cat14 21 Mbps
Styresystem:
Windows Phone 7.5 Mango Commercial Release 2
Størrelse:
128 x 69 x 12 mm
Batteri:
BP-6EW 1830 mAh. Op til 7 timers taletid
Vægt:
159 gram
Medieformater
Lyd formater:
MPEG-4 AAC, eAAC, eAAC+, MPEG-1 audio Layer3 (MP3), WMA Professional 9 and 10, DRM Playready
Video formater:
H.264/AVC, MPEG-4, 3GPP formats (H.263), AVI, VC-1, ASF, WMV 9

Kommentér på Nokia Lumia 900

http://www.3.dk/d/nokia-lumia-900/
https-warmup