LG Optimus G

Optimus G er LGs nye smartphone flagskib og siges at være den hurtigste smartphone på markedet med et superstærkt 13 MP kamera og en superklar skærm i høj kvalitet. Køb den nu hos 3.

LG Optimus G

Efter succesen med at lave den rene Google model Nexus 4 er tilliden til LG helt i top hos anmeldere og forbrugere. Derfor kommer LG nu med en model, de selv kalder "Project G" eller bare Optimus G.

Opdateret: LG Optimus G blev lanceret den 27. februar og kan nu købes hos 3.

Kraftfuld processer på 4G/LTE-hastighed

LG har den samme 4,7 tommer skærm som på Nexus 4 og den samme kraftfulde 1,5 GHz Quadcore processor. Men dertil er der så tilføjet 4G/LTE-modtagelse, og kameraet er blevet opgraderet til 13 megapixel. Så ikke nok med, at denne smartphone har en superhurtig processer, men når den samtidig kører på de høje 4G-hastigheder, så kommer der virkelig fart på.

Imponerende skærm

En del af succesen er da også skærmen. Ligesom Samsung og Sony, så laver LG også selv LCD-skærme til tv-markedet, og det giver LG en in-house viden ud over deres egen ekspertise indenfor LCD-teknologi.

Skærmen på Optimus G er funklende klar, og den hvide baggrund er mere farveægte og imponerende end andre mærkers topmodeller. Når displayet er i topklasse, kommer det 13 megapixel velopløste kamera også virkelig til sin ret, og billederne fremstår helt fantastiske ifølge dem, der har prøvet LG Optimus G.

Elegant og eksklusivt design

Designet er ændret fra det tydelige Google design ID på Nexus 4 med de blødt afrundede hjørner til nu at være en mere 'monoblock' form, med en elegant metalstribe hele vejen rundt.

Skærmen er beskyttet af Corning Gorilla Glass på begge sider, som gør den dejligt eksklusiv at røre ved. Udover kvalitetsfølelsen af hardwaren er brugeroplevelsen i menubetjeningen også i top, så alt i alt kommer LG her med en mobil i særklasse. 

Se LG Optimus G blive unboxed.

Specifikationer på LG Optimus G

Processor:
Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro processor med 1.5GHz Quad-Core Krait CPUs og 4G/LTE
Hukommelse:
32 GB intern hukommelse, 2 GB RAM
Skærm:
4,7 tommer WXGA True HD IPS Plus med en opløsning på 1280 x 768 pixels
Kamera:
13,0MP bag samt 1,3MP frontkamera
Styresystem:
Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Netværk:
2G / 3G / LTE
Størrelse:
131,9 x 68,9 x 8,45mm /vægt: 145 g
Forbindelse:
Bluetooth 4.0, Wi-Fi, USB2.0 HS, A-GPS, MHL and DLNA, NFC
Batteri:
2100 mAh. Taletid: 15 timer / Standby: 335 timer

Kommentér på LG Optimus G

http://www.3.dk/d/lg-optimus-g/
https-warmup