iPhone 5s

Priser på iPhone 5s med Fri Tale 5GB

iPhone 5s 16 GB
Køb iPhone 5s 16 GB
iPhone 5s 32 GB
Køb iPhone 5s 32 GB
iPhone 5s 64 GB
Køb iPhone 5s 64 GB

* Prisen forudsætter tilmelding til 3's gratis betalingsløsning og abonnementet Fri tale 5GB med 3Mobilaftale i 24 mdr.

iPhone i fokus

I de kommende uger sætter 3 i samarbejde med en række danske meningsdannere og tech-profiler fokus på de nye iPhones fra Apple.

iPhone 5c og iPhone 5s i farver

Slikbutikken er åben! De nye iPhones rammer både nye og gamle Apple fans

Det var Apples grundlægger og helt store ildsjæl Steve Jobs som introducerede keynote eventen, hvor nye produkter bliver præsenteret i nærmest rockstjerneagtige dimensioner.

>Læs mere

iBeacon

Apple vil overhale NFC med iBeacon

Med iBeacon kan iPhones automatisk opfange signaler fra såkaldte beacons. Det vil sige små elektroniske dimser, som kan opsættes forskellige steder.

>Læs mere

Smart computing og den nye Apple iPhone 5s

To revolutionerende smartphone-features

Når man arbejder med den fremtidige teknologiske udvikling - som jeg jo gør - er det altid spændende, når de store producenter lancerer nye modeller. Og Apple har med deres iPhone 5s ikke skuffet.

>Læs mere

Apple har annonceret iPhone 5s, der kommer med en ny lynhurtig A7 processor, en revolutionerende fingeraftryk-sensor, et forbedret kamera og det helt nye og opdaterede Styresystem iOS 7. Med iPhone 5s har Apple introduceret to helt nye farvevarianter, så den fås i farverne guld, sølv og sort.

Lynhurtig processor

iPhone 5s med ny lynhurtig processor

iPhone 5s har fået en ny lynhurtig A7-processor med en 64-bit chip, som leverer op til dobbelt så meget processorkraft og dobbelt så hurtig grafik. Med A7-processoren er respons-tiden utrolig lav, hvilket gør brugeroplevelsen endnu bedre, når du surfer på nettet eller åbner apps. Den øgede processorkraft kommer især til sin ret, når du spiller spil eller arbejder med billeder og video.

Touch

iPhone 5s genkender dig på dit fingeraftryk

iPhone 5s har fået en ny og revolutionerende Touch ID, som er baseret på en fingeraftryks sensor. Sensoren er placeret under home-knappen, så telefonen kan genkende dig, når du tænder for den, og den er beskyttet af det meget slidstærke safirkrystal, så den ikke ridses. Dette betyder, at du nu kan åbne din låste telefon uden kode - blot med dit fingeraftryk. Ligeledes kan du foretage køb i iTunes uden din kode.

Lynhurtig datahastighed

Lynhurtig datahastighed med iPhone 5s

iPhone 5s kan ligesom forgængeren benytte 4G/LTE. Det betyder, at man kan få glæde af den nyeste teknologi, som giver den allerhøjeste datahastighed. Hos 3 tilbyder vi lynhurtigt 4G/LTE kombineret med et solidt netværk på 3G.

Læs mere om fremtidens netværk hos 3

Kamera

iPhone 5s med opgraderet kamera og blitz

iPhone 5s kommer med et nyt opgraderet kamera på 8 megapixel med en specialdesignet linse bestående af 5 elementer. Kameraet er endnu hurtigere til at tage billeder, og det kan optage video med en opløsning på hele 1080 pixels ved almindelig optagelse eller 720 pixels ved 120 billeder i sekundet.

iPhone 5s har også fået en dual LED blitz med henholdsvis en kølig hvid nuance og en varmere gullig nuance, der automatisk finder den bedste lyssætning. Derudover har kameraet en større blænde på f/2.2, hvilket giver mulighed for et større lysindtag og dermed bedre billeder under dårlig belysning.

iOS 7

iPhone 5s med iOS 7

Apple har med iOS 7 skabt en ny struktur igennem hele styresystemet, som gør brugeroplevelsen endnu mere enkel. Brugergrænsefladen er med vilje gjort neutral, og alt fyld er blevet fjernet. Ved at fjerne designelementer, som ikke har nogen værdi, er der skabt større fokus på det, der betyder mest – nemlig dit indhold.

iOS 7 udnytter teknologien i iPhone 5s fuldt ud og gør iOS-oplevelsen endnu bedre, og funktionelle lag hjælper med at skabe dybde og etablerer hierarki og orden. Brugen af gennemsigtighed skaber en fornemmelse af sammenhæng og rum, og nye animationer gør selv de enkleste opgaver mere spændende.

Læs mere om iOS 7 hos Apple.com

Skærm

iPhone 5s med lækker 4-tommer skærm

Med en Retina skærm på 4-tommer og en skærmopløsning på 1136 x 640 pixels giver iPhone 5s, som sin forgænger, en stor og lækker skærmoplevelse. Med 326 pixel pr. tomme har den en så høj pixeltæthed, at dit øje ikke kan skelne mellem de enkelte pixel. Med iPhone 5s føles de spil, du spiller, de ord, du læser, de billeder, du ser, og de programmer, du elsker, utroligt levende og livagtige. Og til den helt store underholdning kan iPhone 5s vise HD-video i bredt format – uden letterbox.

Modeller

iPhone 5s fås i farverne guld, sølv og sort med henholdsvis 16GB, 32GB og 64GB hukommelse.

http://www.3.dk/d/iphone-5s/
https-warmup